✨ Naročilnica je trenutno ODPRTA!
Košarica
0,00 €

Papirnati modelčki za mafine

2,10 2,50 

Kompostabilni nebeljeni papirnati modelčki za mafine If You Care v dveh velikostih.

  • Izdelek kupiš v papirnati/kartonski embalaži.
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki.
  • 🇸🇪 Poreklo: Švedska.
Šifra: 000461 Kategorija: Brand:

Opis

Papirnati modelčki za mafine znamke If You Care so posebni v tem, da niso beljeni, zato ne vsebujejo sledov klora in so popolnoma biorazgradljivi, tudi na domačem kompostu (kar pa ne velja za večino modelčkov na tržišču).

V Rifuzlu najdeš dve različni velikosti modelčkov:
standardne (za peko klasičnih mafinov), premer spodnjega dela je 50 mm, v enem pakiranju je 60 kos modelčkov,
mini (za peko mini mafinov ali serviranje mini sladic), premer spodnjega dela je 35 mm, v enem pakiranju je 90 kos modelčkov.

Naše zveste stranke so nad modelčki navdušene predvsem zato, ker se jih po peki z lahkoto odstrani s peciva, saj je papir odporen na maščobo in se ne prime na testo.

Uporaba

Modelčke nadevaj s testom in peci na predpisani temperaturi (kot pravi recept), a največ na 220°C. Če želiš, da modelčki obdržijo svojo prvotno okroglo obliko, potrebuješ kovinski/silikonski pekač z odprtinami za mafine.

Po uporabi modelčke odvrzi med biološke odpadke ali pa kar na domač kompostnik.

Opozorilo

Pozor! Hlastanje po mafinih lahko privede do zaužitja papirnatih modelčkov.

Zanimivost

Si vedel/-a, da je pogosta zmota ljudi, da običajne modelčke za mafine mečemo med biološke odpadke? No, povem ti, da ne sodijo tja, temveč med mešane odpadke, ker zaradi premazov niso biorazgradljivi. Zato so ti zgoraj opisani še posebej super in naravi prijazni, saj SO tudi kompostabilni.

Logotip proizvajalca If You Care

If You Care

If You Care izdelki so za vse, ki jim je mar in ki se zavedajo, da se vse velike spremembe začnejo z majhnimi dejanji v okviru doma. Vsak izmed nas lahko prispeva k varovanju okolja in še tako majhen prispevek je boljši kot noben.

If You Care združuje dvoje: okolju najbolj prijazne izdelke za kuhinjo in gospodinjstvo ter visoko kakovostne in najučinkovitejše ekološke alternative, s katerimi zmanjšujemo količino odpadkov v domu. Izdelki so narejeni iz obnovljivih virov, pri proizvodnji se prisega na trajnostno gospodarjenje z gozdovi, uporaba izdelkov pa zmanjšuje ogljični odtis gospodinjstva.

Izdelki If You Care ne vsebujejo gensko spremenjenih organizmov, niso in nikoli ne bodo testirani na živalih, papir ni beljen, pri proizvodnji pa se ne uporablja klora in naftnih derivatov.

Zakaj uporabljati izdelke If You Care? Ker vam je mar!

Več …

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Papirnati modelčki za mafine”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…