✨ Naročilnica je trenutno ODPRTA!
Košarica
0,00 €

Papirnate brisačke Paloma

1,19 13,90 

Papirnate brisačke Paloma, na voljo posamične rolice brez pakiranja ali pakiranje v kartonu po 12 rolic.

  • Izdelek kupiš v vračljivi papirnati/kartonski embalaži.
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki. Paloma nam škatle papirnatih brisačk dostavlja tedensko, mi pa njim vrnemo prazne, ki jih ti prineseš nazaj v trgovino, da jih lahko ponovno uporabijo.
  • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
Šifra: Ni na voljo Kategorija: Brand:

Opis

Palomine papirnate brisačke imajo po 50 dvoslojnih lističev in so nebeljene. So neodišavljene, mehke in vpojne in seveda narejene v Sloveniji. Imajo certifikat FSC, ki je znak odgovornega upravljanja z gozdovi. Pakiranje v kartonasto embalažo izvaja Paloma PIS, ki zaposluje invalide. Z vsakim nakupom tako podpreš tudi ohranjanje delovnih mest za težje zaposljive ljudi.

Papirnate brisačke so v Rifuzlu na voljo posamično in v pakiranju po 12 rolic. Če vzameš celotno pakiranje 12 rolic, nam škatlo ob naslednjem obisku prinesi nazaj, saj vso kartonsko embalažo vrnemo Palomi, da jo ponovno napolnijo.

Uporaba

Papirnato brisačko lahko uporabiš za brisanje površin, politih lužic, prehlajenih nosov… Po uporabi jo odvrži med biološke odpadke (ne med papir!) ali pa kar na domači kompost. Tulec na sredini sodi med papirnate odpadke, tu pa je nekaj idej, kako ga še lahko uporabiš.

Shranjevanje

Shranjuj v suhem prostoru, da se brisačke ne navlažijo.

Zanimivost

Si še vedno v dvomih, ali so rolice resnično brez plastične embalaže (in da niso samo prepakirane iz plastične embalaže v kartonasto)? Palomina proizvodnja je sicer takšna, da ne dopušča velikega poseganja v linijo, a so jo prilagodili do te mere, da pred pakirno linijo izločijo določeno število rolic v veliki zabojnik, iz katerega nato zaposleni v Paloma PIS rolice zapakirajo v kartonasto embalažo. Prav tako se porabijo tudi produkti, ki jih stroj na liniji ni pravilno zapakiral ali pa je na embalaži kakšna drugačna poškodba. To ne pomeni, da so rolice z napako, ampak da je njihova embalaža z napako.

Če te zanima, kakšna je zgodba iz zakulisja naveze Rifuzl Paloma, si oglej ta video.

Logotip proizvajalca Paloma

Paloma

Nepogrešljiva rolica toletnega papirja – zdaj brez nepotrebne plastične embalaže!

V Palomi in njenem invalidskem podjetju PALOMA PIS d.o.o. so ponosni, da imajo v ponudbi toaletni papir brez plastične embalaže. Kot družbeno odgovorni podjetji si v vseh njihovih procesih prizadevajo k ohranjanju naravnega okolja, predvsem pa so veseli, da so lahko v proces proizvodnje toaletnega papirja brez embalaže vključili težje zaposljivo skupino. Toaletni papir namreč v določeni fazi sodelavci invalidi ročno prepakirajo v manjše povratne kartone, ki služijo zaščiti posamičnih rol papirja in so obenem v količini po 24 rol lahko tudi prodajna enota. Takšna količina rol toaletnega papirja zadostuje pri povprečni slovenski družini za približno mesec dni.

Več …

Dodatne informacije

Pakiranje

1 rolica, 1 karton (12 rolic)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Papirnate brisačke Paloma”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…