🥬 Trenutno aktualno: naročilnica za zelenjavo
Košarica
0,00 €

Papirnate brisačke Paloma

0,76 8,95 

Papirnate brisačke Paloma, na voljo posamične rolice brez pakiranja ali pakiranje v kartonu po 12 rolic.

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorija: Brand:

Opis

Palomine papirnate brisačke imajo po 50 dvoslojnih lističev in so nebeljene. So neodišavljene, mehke in vpojne in seveda narejene v Sloveniji. Imajo certifikat FSC, ki je znak odgovornega upravljanja z gozdovi. Pakiranje v kartonasto embalažo izvaja Paloma PIS, ki zaposluje invalide. Z vsakim nakupom tako podpreš tudi ohranjanje delovnih mest za težje zaposljive ljudi.

Papirnate brisačke so v Rifuzlu na voljo posamično in v pakiranju po 12 rolic. Če vzameš celotno pakiranje 12 rolic, nam škatlo ob naslednjem obisku prinesi nazaj, saj vso kartonsko embalažo vrnemo Palomi, da jo ponovno napolnijo.

Uporaba

Papirnato brisačko lahko uporabiš za brisanje površin, politih lužic, prehlajenih nosov… Po uporabi jo odvrži med biološke odpadke (ne med papir!) ali pa kar na domači kompost. Tulec na sredini sodi med papirnate odpadke, tu pa je nekaj idej, kako ga še lahko uporabiš.

Shranjevanje

Shranjuj v suhem prostoru, da se brisačke ne navlažijo.

Zanimivost

Si še vedno v dvomih, ali so rolice resnično brez plastične embalaže (in da niso samo prepakirane iz plastične embalaže v kartonasto)? Palomina proizvodnja je sicer takšna, da ne dopušča velikega poseganja v linijo, a so jo prilagodili do te mere, da pred pakirno linijo izločijo določeno število rolic v veliki zabojnik, iz katerega nato zaposleni v Paloma PIS rolice zapakirajo v kartonasto embalažo. Prav tako se porabijo tudi produkti, ki jih stroj na liniji ni pravilno zapakiral ali pa je na embalaži kakšna drugačna poškodba. To ne pomeni, da so rolice z napako, ampak da je njihova embalaža z napako.

Če te zanima, kakšna je zgodba iz zakulisja naveze Rifuzl Paloma, si oglej ta video.

Dodatne informacije

Pakiranje

1 rolica, 1 karton (12 rolic)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Papirnate brisačke Paloma”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja