🥬 Trenutno aktualno: naročilnica za zelenjavo
Košarica
0,00 €

Papir za peko v listih (24 listov)

3,90 

Biorazgradljiv nebeljen papir za peko v listih (24 listov) If You Care.

Šifra: 000569 Kategorija: Brand:

Opis

Pri običajnem peki papirju se pogosto znajdemo pred vprašanjem v katere smeti ga odložiti. Sodi med papir, plastiko, mešane odpadke? Pri papirju za peko If you care ne boš imel/-a te dileme, saj je biorazgradljiv in ga lahko odložiš med biološke odpadke, ali pa kar na domači kompost. Izdelan je iz papirja pridobljenega iz FSC certificiranih gozdov. Na površini ima naravno neoprijemljivo plast, papir pa ni obdelan s klorom. Pakiran je v papirnati embalaži, ki jo lahko recikliraš.

V Rifuzlu je papir na voljo v obliki listov (v pakiranju je 24 listov dimenzij 31,75cm x 40,64cm), imamo pa še drugo možnost ki ponuja papir v enem kosu (19,8m).

Uporaba

Peki papir lahko uporabiš za peko, praženje v pečici, pogrevanje in zavijanje.

Uporabljaš ga lahko v pečici pri temperaturah do 220°C, primeren pa je tudi za pogrevanje v mikrovalovni pečici.

Če želiš biti še bolj zero waste uporabi en kos peki papirja večkrat. To pride seveda v poštev če na njem ne pečemo mastne hrane. Za peko piškotov pa lahko brez zadržkov en kos peki papirja uporabiš večkrat.

Shranjevanje

Shranjuj v kuhinji, čim bližje pečici. 😉

Logotip proizvajalca If You Care

If You Care

If You Care izdelki so za vse, ki jim je mar in ki se zavedajo, da se vse velike spremembe začnejo z majhnimi dejanji v okviru doma. Vsak izmed nas lahko prispeva k varovanju okolja in še tako majhen prispevek je boljši kot noben.

If You Care združuje dvoje: okolju najbolj prijazne izdelke za kuhinjo in gospodinjstvo ter visoko kakovostne in najučinkovitejše ekološke alternative, s katerimi zmanjšujemo količino odpadkov v domu. Izdelki so narejeni iz obnovljivih virov, pri proizvodnji se prisega na trajnostno gospodarjenje z gozdovi, uporaba izdelkov pa zmanjšuje ogljični odtis gospodinjstva.

Izdelki If You Care ne vsebujejo gensko spremenjenih organizmov, niso in nikoli ne bodo testirani na živalih, papir ni beljen, pri proizvodnji pa se ne uporablja klora in naftnih derivatov.

Zakaj uporabljati izdelke If You Care? Ker vam je mar!

Več …

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Papir za peko v listih (24 listov)”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja