✨ Naročilnica je trenutno ODPRTA!
Košarica
0,00 €

Palčke za ušesa Hydrophil

(1 mnenje stranke)

1,90 

Biorazgradljive palčke za ušesa iz bombaža in bambusa Hydrophil, 100 kos.

16 na zalogi

  • Izdelek kupiš v papirnati/kartonski embalaži.
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki. Paketki palčk so pakirani v večjo škatlico, ki jo uporabimo za shranjevanje drugih stvari, za kartončke za pisanje cen ali za pošiljanje izdelkov.
  • 🇩🇪 Poreklo: Nemčija.
Šifra: 000692 Kategorija: Brand:

Opis

Končno biorazgradljive palčke za ušesa! V Rifuzlu ti ponujamo takšne, ki so narejene iz bambusove palčke in mehkega organskega bombaža in jih po uporabi lahko odvržeš v organske odpadke ali pa kar na kompost.

Pakirane so v škatlici iz recikliranega kartona, ki vsebuje 100 kosov palčk.

Uporaba

Vatirane palčke so namenjene čiščenju ušesa, a z njimi ne posegaj v ušesni kanal, da ne pride do poškodb. Poleg tega pa gotovo vsak najde še kakšen način uporabe palčk, npr. za čiščenje težko dosegljivih predelov, za nanašanje kreme, ličil, …

Po uporabi palčko vestno odvrži med organske odpadke ali na kompost, nikakor pa jih ne meči v stranišče, saj so tam lahko nadloga v čistilnih napravah.

Zanimivost

Zdaj je ponudba vatiranih palčk, ki ne vsebujejo plastike, že precej velika in tudi cenovno ugodna, zato je izbira biorazgradljivih palčk za ušesa skoraj samoumevna. Klasične – plastične palčke za ušesa se namreč ne reciklirajo in prevelikokrat zaidejo v naravno okolje, kjer lahko ogrožajo živali in postanejo vir plastičnega onesnaženja.

1 mnenje za Palčke za ušesa Hydrophil

  1. Mateja Frank

    Super naravi prijazne ušesne palčke. Bambusovih palčk ne zavržem, ampak jih uporabim naprej brez bombažnega dela – ošiljene uporabim kot zobotrebec. 🙂

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…