✨ Naročilnica je trenutno ODPRTA!
Košarica
0,00 €

Paket ekoloških vin Šoster – 6x Chardonnay Natur

76,00 

Suho belo vino Chardonnay Natur je kompleksnega, večplastnega okusa, v katerem je zaznati sladek priokus suhega sadja, zelišč in čebeljega voska. Bogastvo vonja se potrdi z dolgim pookusom in morda celo presenetljivo svežino. Skrbno izbrano grozdje se je tekom vrenja maceriralo 4 tedne. Po zaključku fermentacije je vino nadaljevalo zorenje na finih drožeh v hrastovem sodu. Po osemnajstih mesecih smo vino s prvim in minimalnim dodatkom žvepla ustekleničili brez filtracije. Vsebuje sulfit in 12 % alkohola.

Ta izdelek lahko kupiš le preko Rifuzlove naročilnice ali v trgovini.

  • Izdelek kupiš v vračljivi stekleni embalaži.
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki.
  • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
  • Izdelek z ekološkim certifikatom.
Šifra: 1229 Kategorija: Brand:

Opis

Pridelano na prekrasnem območju ljutomerske vinske ceste, to aromatično in okusno vino sodi med nepogrešljivo sestavino slovenske “jeruzalemske” kulinarične kulture. Lepota in rodovitnost pokrajine zagotavljata uspevanje najkvalitetnejših ekoloških trt ter iz njih obranega grozdja, ki se prideluje v okusna bela vina Ekološke kmetije Šošter.

Suho belo vino Chardonnay je kompleksnega, večplastnega okusa, v katerem je zaznati sladek priokus suhega sadja, zelišč in čebeljega voska.
Vsebnost alkohola je 12,0%. Vsebuje žveplov sulfit.

Logotip proizvajalca Ekološka kmetija Šoster

Ekološka kmetija Šoster

Na ekološki kmetiji Šoster pridelujejo vino na naravi in človeku prijazen način, brez uporabe herbicidov in umetnih gnojil, z zavedanjem, da je čista Zemlja naše največje bogastvo.

Njihovi vinogradi ležijo v osrčju Jeruzalemskih goric, ki s svojimi vrhunskimi legami nudijo odlične pogoje za pridelavo belih vin.

Vina pridelujejo kar se da naravno, s spontano fermentacijo na lastnih kvasovkah, zorenjem v lesenih sodih in minimalnimi dodatki sulfitov.

Več …

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Paket ekoloških vin Šoster – 6x Chardonnay Natur”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja