✨ Naročilnica je trenutno ODPRTA!
Košarica
0,00 €

Omaka šugo Domače dobrote Metka

4,50 

Domača paradižnikova omaka z baziliko Domače dobrote Metka. Za obogatitev jedi ali samostojno omako k njokom ali testeninam. V 300 g povratnem kozarčku.

4 na zalogi

  • Izdelek kupiš v vračljivi stekleni embalaži.
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki. Metka nam vložnine dostavi osebno.
  • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
  • Veganski izdelek.
Šifra: 000537 Kategorija: Brand:

Opis

Šugo je preprosta zelenjavna omaka iz svežega domačega paradižnika in sveže bazilike. Uporabiš jo lahko kot že pripravljeno omako k testeninam ali rižu, lahko pa z njo obogatiš katerokoli drugo omako.

Omako šugo pripravlja Metka iz družinskega podjetja Domače dobrote Metka. V svojih izdelkih uporablja izključno lokalno in domačo zelenjavo – kar s svojega vrta ali pa z okoliških kmetij.

V Rifuzlu je na voljo še nekaj zelenjavnih pripravkov Metkinih domačih dobrot:

Uporaba in shranjevanje

Šugo ima zelo širok spekter uporabe. Z njim lahko obogatiš katerokoli omako, juho ali enolončnico ali pa ga uporabiš na pici. Lahko pa ga preprosto pogreješ in preliješ čez testenine ali njoke.

Pred odprtjem lahko omako shranjuješ v omari ali shrambi, po odprtju pa jo prestavi v hladilnik in porabi v nekaj dneh dneh.

Čist kozarec prinesi nazaj v Rifuzl, da ga bomo vrnili dobavitelju v ponovno uporabo.

Logotip proizvajalca Domače dobrote Metka

Domače dobrote Metka

Domače dobrote Metka je mlada družinska kmetija iz Dornberka v Vipavski dolini, ki se ukvarja s pridelavo in predelavo sadja, zelenjave in zelišč. V svojih proizvodih uporabljajo lastne pridelke ali pa se obrnejo na okoliške kmetije. In tako nastanejo okusne domače marmelade s čisto malo sladkorja ali pa take popolnoma brez. Zelenjavo vložijo na kislo ali pa pripravijo različne shranke v obliki zelenjavnih namazov in omak. Domača zelišča in cvetove pa spremenijo v osvežilne sirupe. Si že poskusil-a njihov rožmarinov ali bezgov sirup? 😛

Domače dobrote Metka prepoznamo po izvirnih kombinacijah, preprostih sestavinah, brez umetnih dodatkov in pretiranih količin soli. Skupno pa jim je to, da vse nastane pod rokami marljive Metke, ki v kozarčke vkuha še veliko mero ljubezni.

Izdelke Domače dobrote Metka dobiš v povratnih kozarčkih, ki jih vrnemo Metki, da jih ponovno napolni. Še posebej vesela je tistih kozarcev, ki do nje prispejo že brez nalepke. 😉

Več …

Domač paradižnik 99 %, bazlika 1 %, sol.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Omaka šugo Domače dobrote Metka”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…