✨ Naročilnica je trenutno ODPRTA!
Košarica
0,00 €

Omaka sataraš Domače dobrote Metka

3,70 

Sataraš je okusna domača zelenjavna omaka iz paradižnika, paprike in čebule. Pripravljena iz slovenske zelenjave, v družinskem podjetju Domače dobrote Metka. Na voljo v povratnem kozarčku po 300 g.

Ni na zalogi

  • Izdelek kupiš v vračljivi stekleni embalaži.
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki. Metka nam izdelke pripelje osebno.
  • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
  • Veganski izdelek.
  • Lahko vsebuje gluten v sledovih.
Šifra: 1410 Kategorija: Brand:

Opis

Sataraš je preprosta in vsestransko uporabna omaka iz rdeče paprike, paradižnika in čebule. Skuhana je iz same lokalne in zrele zelenjave. Ni preslana in tako lahko res okusiš vsako slastno sestavino posebej. Je brez aditivov in umetnih ojačevalcev okusa.

Sataraš pripravlja Metka iz družinskega podjetja Domače dobrote Metka. V svojih izdelkih uporablja izključno lokalno in domačo zelenjavo – kar s svojega vrta ali pa z okoliških kmetij.

V Rifuzlu je na voljo še cel kup drugih zelenjavnih pripravkov Metkinih domačih dobrot:

Uporaba in shranjevanje

Sataraš ima zelo širok spekter uporabe. Ješ ga lahko kar na žlico, s kosom kruha. Lahko pa ga na ponvi umešaš z jajci in hiter obrok je pripravljen. Uporabiš ga lahko tudi kot omako za na testenine ali njoke, super pa se obnese tudi v rižotah. Metka predlaga tudi okusno kombinacijo s pire krompirjem. ?

Pred odprtjem lahko sataraš shranjuješ v omari ali shrambi, po odprtju pa ga prestavi v hladilnik in porabi v nekaj dneh dneh.

Čist kozarec prinesi nazaj v Rifuzl, da ga bomo vrnili dobavitelju v ponovno uporabo.

Logotip proizvajalca Domače dobrote Metka

Domače dobrote Metka

Domače dobrote Metka je mlada družinska kmetija iz Dornberka v Vipavski dolini, ki se ukvarja s pridelavo in predelavo sadja, zelenjave in zelišč. V svojih proizvodih uporabljajo lastne pridelke ali pa se obrnejo na okoliške kmetije. In tako nastanejo okusne domače marmelade s čisto malo sladkorja ali pa take popolnoma brez. Zelenjavo vložijo na kislo ali pa pripravijo različne shranke v obliki zelenjavnih namazov in omak. Domača zelišča in cvetove pa spremenijo v osvežilne sirupe. Si že poskusil-a njihov rožmarinov ali bezgov sirup? 😛

Domače dobrote Metka prepoznamo po izvirnih kombinacijah, preprostih sestavinah, brez umetnih dodatkov in pretiranih količin soli. Skupno pa jim je to, da vse nastane pod rokami marljive Metke, ki v kozarčke vkuha še veliko mero ljubezni.

Izdelke Domače dobrote Metka dobiš v povratnih kozarčkih, ki jih vrnemo Metki, da jih ponovno napolni. Še posebej vesela je tistih kozarcev, ki do nje prispejo že brez nalepke. 😉

Več …

Rdeča paprika, paradižnik in čebula v spremenljivih deležih - skupaj 100 %, sol.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Omaka sataraš Domače dobrote Metka”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…