🥬 Trenutno aktualno: naročilnica za zelenjavo
Košarica
0,00 €

Omaka kaponata 370 ml

3,90 

Omaka kaponata iz melancan in paradižnika Domače dobrote Metka 370 ml.

Šifra: 000538 Kategorija: Brand:

Opis

Omaka kaponata je tradicionalna siciljanska jed. Za osnovo ima domače melancane in paradižnike, za mediteranski pridih pa so dodane še olive, oljčno olje, kapre, balzamični kis in druge začimbe. Kaponata je super že narejena omaka za na testenine, lahko pa si jo privoščiš kot prilogo k jedem z žara ali pa kar na kruh.

V Rifuzlu je na voljo še nekaj zelenjavnih pripravkov Metkinih domačih dobrot:

Uporaba in shranjevanje

Pred odprtjem omako kaponato shranjuj v omari ali shrambi, po odprtju pa jo prestavi v hladilnik v katerem jo lahko hraniš še najmanj dva tedna.
Čist kozarček prinesi nazaj v Rifuzl, da ga bomo vrnili dobavitelju v ponovno uporabo.

Zanimivost

Osnovna receptura omake kaponate izvira s Sicilije, kjer ima vsaka vas svojo različico te tradicionalne omake. Pripravljajo jo iz melancanov in zelene, paradižnika, oliv, kaper, inčunov, čilija, korenja… Tudi Domače dobrote Metka imajo svojo različico. Pridi in jo poskusi!

Domače dobrote Metka so domači izdelki, ki prihajajo z mlade kmetije iz Vipavske doline. Njihovi marmelade, sokovi, pomake, zelenjavni pripravki in kompoti so izdelane iz lokalno pridelanega sadja, zelenjave in zelišč. Skrivnost v odličnosti zelenjavnih dobrot je v tem, da uporabljajo lastno zelenjavo, ki jo pridelajo na človeku in naravi prijazen način. Skrbijo za dobre zelenjavno-sosedske odnose in uporabljajo le škropiva, ki so dovoljena v ekološki pridelavi.

Logotip proizvajalca Domače dobrote Metka

Domače dobrote Metka

Domače dobrote Metka so sinonim za pestro množico dobrot iz lokalno pridelanega sadja in zelenjave iz Vipavske doline. So brezsladkorne ali manj sladke, neobičajne in inovativne. Predvsem pa sledijo bogastvu naravnih okusov.

Na voljo so marmelade, omake, sokovi …

Več …

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Omaka kaponata 370 ml”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja