🥬 Trenutno aktualno: naročilnica za zelenjavo
Košarica
0,00 € / kg

Odstranjevalec trdovratnih madežev Odori

18,50  / kg

Bio veganski odstranjevalec trdovratnih madežev ODORI na rinfuzo brez plastične embalaže.

Šifra: 000144 Kategorija: Brand:

Opis

Odstranjevalec trdovratnih madežev je namenjen obdelavi različne umazanije in trdovratnih madežev na oblačilih. Lahko ga uporabljaš na vseh vrstah oblačil z obstojnimi barvami. Izdelan je na rastlinski osnovi, je biorazgradljiv in prijazen do okolja. Ker ne vsebuje formaldehida, kora, fosfatov, amoniaka, belil, encimov in sintetičnih dišav, je primeren tudi za pranje otroških oblačil in perila.

Uporaba

Pred uporabo priporočamo, da na skritem predelu oblačila testiraš kako odstranjevalec madežev deluje na obstojnost barv.

Za odstranjevanje medežev madež najprej speri z vodo, sredstvo pretresi in nanesi na madež. Po 15ih minutah madež temeljito zdrgni in pusti delovati še 15 minut. Nato lahko oblačilo do konca opereš na roke ali pa v pralnem stroju. Če imaš na oblačilih bolj trdovratne madeže, kot sta npr. trava ali kri, oblačilo najprej namakaj in spiraj v mrzli vodi in nato začni z odstranjevanjem madeža kot je zapisano zgoraj.

Opozorilo
Shranjuj stran od dosega rok otrok.

Shranjevanje

Za shranjevanje odstranjevalca trdovratnih madežev lahko uporabiš raznorazne stekleničke in posodice (naj pa bo odprtina za natakanje široka vsaj 1 cm.), tudi take z razpršilko. Vedno je dobro, da staro embalažo uporabljamo dokler se popolnoma ne iztroši (tudi če je plastična), da ne pristane prehitro na smetišču.

Shranjuj na sobni temperaturi, v temnem prostoru.

Logotip proizvajalca Odori

Odori

Pri Odori že vrsto let razvijajo popolnoma naravne izdelke za dom in osebno nego, ki so učinkoviti, nežni, dišeči, varni in zdravi, prijazni do kože in narave, celo do pralnega stroja.

Ne vsebujejo fosfatov, konzervansov, barvil, alkoholov, encimov in drugih dodatkov – vsi njihovi izdelki so 100% naravni, iz bio sestavin in vegansko certificirani. Zelišča in cvetove iz Ljubljanskega barja poberejo, stisnejo in zmeljejo, da pridobijo dragocena olja in esence, ki vam jih ponudijo v okolju prijazni embalaži, namenjeni večkratnemu polnjenju. V Rifuzlu pa so skorajda vsi njihovi izdelki na voljo na rinfuzo (refil).

Bistveno pri procesu izdelave je, da sestavin ne pregrevajo, zato ohranijo vse učinkovine dodanih izvlečkov. Večino sestavin pripravijo, vzgojijo in izdelajo sami.

Več …

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Odstranjevalec trdovratnih madežev Odori”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja