Opis
Metka je presenetila še z eno izvirno vložnino. Tokrat je v kozarčke shranila aromatičen koromač od kmetije Čebron iz Vipavske doline. Ta zanimiva zelenjava je zelo posebnega okusa in nekatere spominja na komarčkov čaj. Metka ga je skombinirala z nekaj malega gorčice in drugimi začimbami, tako da se ga res splača poskusiti.
Kot vse vložnine od Domače dobrote Metka je tudi koromačev namaz na voljo v stekleni povratni embalaži.
Uporaba in shranjevanje
Koromačev namaz se izvrstno poda na vse vrste kruhkov: toast, bruskete, kanapejčke, tudi v sendviče… Z njim pa lahko popestriš tudi pečeno ribo (baje gre še posebej dobro z lososom, postrvjo in skušo). 😛 Lahko ga zmešaš s smetano za kuhanje in dobiš izvrstno omako za na testenine ali pa pripraviš okusno polivko za na solato.
Zaprt kozarček namaza lahko hraniš na sobni temperaturi, po odprtju pa ga prestavi v hladilnik in ga porabi v nekaj dneh.
Ko bo kozarček prazen ga skrbno pomij in prinesi nazaj v Rifuzl mi pa ga bomo vrnili Metki v ponovno uporabo.
Mnenja
Zaenkrat še ni mnenj.