Košarica
0,00 €

Namaz iz koromača Domače dobrote Metka, 190 g

3,90 

Koromačev namaz z gorčico in začimbami od Domače dobrote Metka. Okusen namaz za na kruh, bruskete, ribe, kanapeje in krekerje. V steklenem kozarčku.

  • Izdelek kupiš brez embalaže.
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki.
  • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
Šifra: 1493 Kategorija: Brand:

Opis

Metka je presenetila še z eno izvirno vložnino. Tokrat je v kozarčke shranila aromatičen koromač od kmetije Čebron iz Vipavske doline. Ta zanimiva zelenjava je zelo posebnega okusa in nekatere spominja na komarčkov čaj. Metka ga je skombinirala z nekaj malega gorčice in drugimi začimbami, tako da se ga res splača poskusiti.

Kot vse vložnine od Domače dobrote Metka je tudi koromačev namaz na voljo v stekleni povratni embalaži.

Uporaba in shranjevanje

Koromačev namaz se izvrstno poda na vse vrste kruhkov: toast, bruskete, kanapejčke, tudi v sendviče… Z njim pa lahko popestriš tudi pečeno ribo (baje gre še posebej dobro z lososom, postrvjo in skušo). 😛 Lahko ga zmešaš s smetano za kuhanje in dobiš izvrstno omako za na testenine ali pa pripraviš okusno polivko za na solato.

Zaprt kozarček namaza lahko hraniš na sobni temperaturi, po odprtju pa ga prestavi v hladilnik in ga porabi v nekaj dneh.

Ko bo kozarček prazen ga skrbno pomij in prinesi nazaj v Rifuzl mi pa ga bomo vrnili Metki v ponovno uporabo.

Logotip proizvajalca Domače dobrote Metka

Domače dobrote Metka

Domače dobrote Metka je mlada družinska kmetija iz Dornberka v Vipavski dolini, ki se ukvarja s pridelavo in predelavo sadja, zelenjave in zelišč. V svojih proizvodih uporabljajo lastne pridelke ali pa se obrnejo na okoliške kmetije. In tako nastanejo okusne domače marmelade s čisto malo sladkorja ali pa take popolnoma brez. Zelenjavo vložijo na kislo ali pa pripravijo različne shranke v obliki zelenjavnih namazov in omak. Domača zelišča in cvetove pa spremenijo v osvežilne sirupe. Si že poskusil-a njihov rožmarinov ali bezgov sirup? 😛

Domače dobrote Metka prepoznamo po izvirnih kombinacijah, preprostih sestavinah, brez umetnih dodatkov in pretiranih količin soli. Skupno pa jim je to, da vse nastane pod rokami marljive Metke, ki v kozarčke vkuha še veliko mero ljubezni.

Izdelke Domače dobrote Metka dobiš v povratnih kozarčkih, ki jih vrnemo Metki, da jih ponovno napolni. Še posebej vesela je tistih kozarcev, ki do nje prispejo že brez nalepke. 😉

Več …

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Namaz iz koromača Domače dobrote Metka, 190 g”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…