🥬 Trenutno aktualno: naročilnica za zelenjavo
Košarica
0,00 €

Modelčki za mafine 60 kos

2,30 

Biorazgradljivi nebeljeni papirnati modelčki za mafine 35mm 60kos If You Care.

Šifra: 000461 Kategorija: Brand:

Opis

Modelčke za mafine pri nas dobiš v papirnati embalaži. V eni škatli je 60 kosov, modelčki pa so standardne velikosti (premer spodnjega dela je 50mm). Modelčki niso beljeni in ne vsebujejo klora. Ko odslužijo svojemu namenu jih enostavno odvrži med biološke odpadke, ali pa kar na domač kompostnik, saj so biorazgradljivi (kar pa ne velja za večino modelčkov na tržišču).

Naše zveste stranke so nad modelčki navdušene predvsem zato, ker se jih po peki z lahkoto odstrani s testa.

Uporaba

Modelčke nadevaj s testom in peci na predpisani temperaturi (kot pravi recept), a največ na 220°C. če želiš, da modelčki obdržijo svojo prvotno okroglo obliko, potrebuješ kovinski/silikonski pekač z odprtinami za mafine.

Po uporabi modelčke odvrži med biološke odpadke ali pa kar na domač kompostnik.

Opozorilo
Pozor. Hlastanje po mafinih lahko privede do zaužitja papirnatih modelčkov.

Zanimivost

Si vedel/-a, da je pogosta zmota ljudi, da običajne modelčke za mafine mečemo med biološke odpadke? No, povem ti, da ne sodijo tja, temveč med mešane odpadke, ker niso bioragradljivi.
Zato so ti zgoraj opisani še posebej super in naravi prijazni, saj SO biorazgradljivi.

Logotip proizvajalca If You Care

If You Care

If You Care izdelki so za vse, ki jim je mar in ki se zavedajo, da se vse velike spremembe začnejo z majhnimi dejanji v okviru doma. Vsak izmed nas lahko prispeva k varovanju okolja in še tako majhen prispevek je boljši kot noben.

If You Care združuje dvoje: okolju najbolj prijazne izdelke za kuhinjo in gospodinjstvo ter visoko kakovostne in najučinkovitejše ekološke alternative, s katerimi zmanjšujemo količino odpadkov v domu. Izdelki so narejeni iz obnovljivih virov, pri proizvodnji se prisega na trajnostno gospodarjenje z gozdovi, uporaba izdelkov pa zmanjšuje ogljični odtis gospodinjstva.

Izdelki If You Care ne vsebujejo gensko spremenjenih organizmov, niso in nikoli ne bodo testirani na živalih, papir ni beljen, pri proizvodnji pa se ne uporablja klora in naftnih derivatov.

Zakaj uporabljati izdelke If You Care? Ker vam je mar!

Več …

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Modelčki za mafine 60 kos”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja