Košarica
0,00 €

Metin sirup 700 ml Domače dobrote Metka

4,70 

Domači slovenski metin sirup z nizko vsebnostjo sladkorjev Domače dobrote Metka v stekleni embalaži, 700 ml.

  • Izdelek kupiš v stekleni embalaži.
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki.
  • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
  • Veganski izdelek.
Šifra: 000755 Kategorija: Brand:

Opis

V Vipavski doline obrana sveža meta so temeljna sestavina tega osvežujočega metinega sirupa Domače dobrote Metka. Delež mete v sirupu znaša 65%.

Izdelek je slovenski, veganski, brez konzervansov, arom in barvil. Pakirano v stekleno embalažo po 700 ml.

Uporaba in shranjevanje

Pred uporabo pretresi. Sirup razredči v vodi v razmerju 1:8.

Zaprt izdelek hrani na hladnem in temnem mestu. Po odprtju hrani v hladilniku.

Zanimivost

Domače dobrote Metka izhajajo iz Vipavske doline ter se pridelujejo iz lokalnega sadja, zelenjave in zelišč. Vipavsko dolino krasijo celoletni plodovi, iz katerih so pripravljeni okusni izdelki brez ali z manj dodanega sladkorja. Slastne domače marmelade, okusni sirupi in sokovi bodo nepogrešljiva izbira za zajtrk, popoldansko malico ali sladko večerjo pred spancem.

Logotip proizvajalca Domače dobrote Metka

Domače dobrote Metka

Domače dobrote Metka je mlada družinska kmetija iz Dornberka v Vipavski dolini, ki se ukvarja s pridelavo in predelavo sadja, zelenjave in zelišč. V svojih proizvodih uporabljajo lastne pridelke ali pa se obrnejo na okoliške kmetije. In tako nastanejo okusne domače marmelade s čisto malo sladkorja ali pa take popolnoma brez. Zelenjavo vložijo na kislo ali pa pripravijo različne shranke v obliki zelenjavnih namazov in omak. Domača zelišča in cvetove pa spremenijo v osvežilne sirupe. Si že poskusil-a njihov rožmarinov ali bezgov sirup? 😛

Domače dobrote Metka prepoznamo po izvirnih kombinacijah, preprostih sestavinah, brez umetnih dodatkov in pretiranih količin soli. Skupno pa jim je to, da vse nastane pod rokami marljive Metke, ki v kozarčke vkuha še veliko mero ljubezni.

Izdelke Domače dobrote Metka dobiš v povratnih kozarčkih, ki jih vrnemo Metki, da jih ponovno napolni. Še posebej vesela je tistih kozarcev, ki do nje prispejo že brez nalepke. 😉

Več …

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Metin sirup 700 ml Domače dobrote Metka”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja