✨ Naročilnica je trenutno ODPRTA!
Košarica
0,00 €

Metin sirup Potočnik Poprask

4,00 

Ekološki metin sirup Ekološke Kmetije Potočnik Poprask, v stekleni embalaži, 500 ml.

Ni na zalogi

  • Izdelek kupiš v stekleni embalaži.
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki.
  • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
  • Veganski izdelek.
Šifra: 000053 Kategorija: Brand:

Opis

Sveže nabrana ekološka meta, ki raste na hribovitem predelu slovenske zemlje med Šoštanjem in Šmartnim ob Paki so temeljna sestavina tega poživljajočega metinega sirupa, z dodanim limoninim sokom. Sirup je odličen v vseh sezonah – poleti kot osvežilna hladna pijača ali pozimi kot dodatek k toplemu čaju.

Pridelki in izdelki Ekološke kmetije Potočnik Poprask so preverjeno vrhunske kakovosti. Sirup je pakiran v povratno stekleno embalažo po 500 ml.

Uporaba in shranjevanje

Pred uporabo pretresi. Sirup razredči v vodi v razmerju 1:7. Sirup lahko dodaš tudi k čaju namesto sladkorja.

Izdelek hrani na hladnem in temnem mestu. Po odprtju hrani v hladilniku.

Zanimivost

Na Ekološki kmetiji družine Potočnik Poprask na svojem zemljišču strankam omogočajo ogled svojega zeliščnega vrta, procesa kompostiranja in sezonskih kmetijskih dejavnosti. Poleg svežega sadja in zelenjave ter iz njih s skrbnostjo in ljubeznijo do ekološkega kmetovanja pridelanih vrhunskih, svežih izdelkov, med drugim organizirajo tudi delavnice za otroke in najstnike, vezane na sezonsko ekološko kmetovanje ter dejavnost izdelave lesenih izdelkov. Na ekološki kmetiji družine Potočnik Poprask skrbijo za pridobivanje energije iz obnovljivih virov, saj se ogrevajo na lastno biomaso.

Eko kmetija Potočnik-Poprask

Eko kmetija Potočnik Poprask je ena prvih ekoloških kmetij v Šaleški dolini, saj so se z ekološkim certifikatom lahko pohvalili že leta 2003. V Rifuzlu najdeš njihove najrazličnejše marmelade, sirupe, ter slastne piškote. Tistim z brusnico in belo čokolado se je še kako težko upreti. Vse to je izdelano v domačem krogu, pod taktirko Aleša in Tatjane, ki poskrbita, da so sestavine kar se da kvalitetne in lokalne.

Med Rifuzlom in kmetijo Potočnik Poprask bi lahko napeljali kar redno linijo za prevažanje piškotov. Vedno jih namreč čisto prehitro zmanjka. Dobimo jih v vedrih, ki si jih s Tatjano izmenjujemo, tako pri tem ne nastane noben odpadek. Steklenice od sirupov in kozarce od marmelad prav tako vračamo, da jih na kmetiji ponovno napolnijo z dobrotami.

Več …

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Metin sirup Potočnik Poprask”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja