Košarica
0,00 € / kg

Mešanica mediteranskih začimb Domače dobrote Metka

66,00  / kg

Dišeča in aromatična mešanica domačih mediteranskih začimb na rinfuzo. Začimbe so nabrane in posušene v Vipavski dolini.

Ni na zalogi

  • Kupiš z lastno embalažo. Najbolj priporočamo steklene kozarce, posode za hrano, vrečke (platnene, plastične).
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki.
  • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
Šifra: 000813 Kategorija: Brand:

Opis

Ko odpreš kozarec s to mešanico začimb, te dišeč vonj popelje na Metkin domač vrt v Vipavski dolini. Kombinacija suhega rožmarina, šetraja, bazilike, timijana, sivke, komarčka in žajblja bo jedem pričarala mediteransko aromo in spomine na poletje.

Metka začimbe sama vzgoji, posuši in zmeša in nam jih prinese v steklenem kozarcu. Iz tega si lahko naložiš poljubno količino v svojo embalažo za začimbe.

Uporaba in shranjevanje

Začimbe so v malce večjih koščkih. Lahko jih uporabiš kar take ali pa jih dodatno zdrobiš v terilnici. Z njimi lahko začiniš pečeno zelenjavo, pečen krompir, enolončnice, meso, ribe, rižote ali hladne solate. Najboljše bo, da začimbe dodaš tik pred koncem kuhanja, da ohranijo čim več arome.

Mešanico začimb shranjuj na suhem v kozarčku ali v kakšni drugi posodici, najboljše v taki, ki je namenjena prav začimbam.

Logotip proizvajalca Domače dobrote Metka

Domače dobrote Metka

Domače dobrote Metka je mlada družinska kmetija iz Dornberka v Vipavski dolini, ki se ukvarja s pridelavo in predelavo sadja, zelenjave in zelišč. V svojih proizvodih uporabljajo lastne pridelke ali pa se obrnejo na okoliške kmetije. In tako nastanejo okusne domače marmelade s čisto malo sladkorja ali pa take popolnoma brez. Zelenjavo vložijo na kislo ali pa pripravijo različne shranke v obliki zelenjavnih namazov in omak. Domača zelišča in cvetove pa spremenijo v osvežilne sirupe. Si že poskusil-a njihov rožmarinov ali bezgov sirup? 😛

Domače dobrote Metka prepoznamo po izvirnih kombinacijah, preprostih sestavinah, brez umetnih dodatkov in pretiranih količin soli. Skupno pa jim je to, da vse nastane pod rokami marljive Metke, ki v kozarčke vkuha še veliko mero ljubezni.

Izdelke Domače dobrote Metka dobiš v povratnih kozarčkih, ki jih vrnemo Metki, da jih ponovno napolni. Še posebej vesela je tistih kozarcev, ki do nje prispejo že brez nalepke. 😉

Več …

Rožmarin, šetraj, bazilika, timijan, sivka, komarček in žajbelj.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Mešanica mediteranskih začimb Domače dobrote Metka”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…