🥬 Trenutno aktualno: naročilnica za zelenjavo
Košarica
0,00 €

Menstrualne hlačke LaliPanties

13,45 

Pralne, nepremočljive menstrualne hlačke Lalipanties v sivi barvi, različnih velikosti.

Počisti
  • Izdelek kupiš v papirnati/kartonski embalaži.
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki.
  • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
Šifra: 000352 Kategorija: Brand:

Opis

Za dodatno udobje in zaščito v času menstruacije, poskrbijo menstrualne hlačke LaliPanties, ki jih lahko uporabljaš skupaj s pralnimi vložki ali menstrualno skodelico. Gre za običajne spodnje hlačke, le da imajo všito dodatno neprepustno plast ki prepreči, da bi premočile spredaj, zadaj in med nogami.

Idealne so v kombinaciji z menstrualno skodelico, sploh v začetnih mesecih uporabe, ko še nisi prepričana, da skodelica ne bo spustila kakšne kapljice krvi. Ali pa za ponoči, da lahko brezskrbno zaspiš. 😉 Prav tako jih lahko uporabljaš skupaj z vložki, za tiste dneve v mesecu, ko rabiš še dodatno zaščito.

Narejene so iz zunanje plasti bombaža (95 %), elastana (5 % Spandex), notranjo neprepustnost pa zagotavlja 100 % poliesterski premaz.

Hlačke so na voljo v različnih velikostih, od S – XXXL, pri čemer si lahko pomagaš s to tabelo velikosti. 

Za informacije iz prve roke pa si lahko pogledaš še video uporabnice LaliPanties menstrualnih hlačkah.

Uporaba

Pred prvo uporabo menstrualne hlačke operi. Priporočljivo je ročno pranje ali pranje v pralnem stroju do 30°C, da material ohrani svojo mehkobo. Pri pranju na višjih temperaturah, bodo hlačke postale malce trše.

Po uporabi hlačke v primeru, da imajo krvave madeže, najprej namoči v hladni vodi ter nato operi v najkrajšem možnem času. Izkoristi naraven način sušenja in hlačke preprosto posuši na zraku. Pri tem je super ne le to, da boš materialu podaljšala obstojnost, tudi pri strošku elektrike se bo poznalo! 😉

Zanimivost

Ali si vedel-a, da povprečna ženska v svojem življenju porabi več kot 17.000 tamponov in vložkov za enkratno uporabo? Obremenitev za okolje predstavlja že samo njihova proizvodnja, saj se zanje porabi ogromna količina čiste vode, energije in surovin. Odlično alternativo, ki bo razbremenila tvoje telo in okolje predstavljajo poleg menstrualnih hlačk tudi pralni vložki ter menstrualne skodelice, ki jih lahko uporabljaš več let! S trajnostnimi izdelki lahko drastično zmanjšaš količino odpadkov, pa ne le pri izdelkih za osebno higieno, tudi drugod. Poglej si še ostale možnosti, ki ti jih nudi Rifuzl. 🙂 Nikakor se ne boj narediti prvega koraka z nakupom in uporabo trajnostnih izdelkov, ki ti bodo služili več let!

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Menstrualne hlačke LaliPanties”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja