🥬 Trenutno aktualno: naročilnica za zelenjavo
Košarica
0,00 €

Menstrualne hlačke Lalipanties

13,45 

Pralne, nepremočljive menstrualne hlačke Lalipanties v sivi barvi, različnih velikosti.

Šifra: 000352 Kategorija: Brand:

Opis

Med odlične alternative za intimno nego in zaščito v obdobju krvavitve sodijo tudi menstrualne hlačke Lalipanties, ki jih poleg pralnih vložkov (povezava do kategorije izdelkov za intimno nego) in menstrualnih skodelic (povezava do kategorije) dobiš v Rifuzlu!

Narejene so iz zunanje plasti bombaža (95%), elastana (Spandex, 5%), notranjo neprepustnost pa zagotavlja 100% poliesterski premaz.

Hlačke so na voljo v različnih velikostih, od S-XXL, pri čemer si lahko pomagaš s to tabelo velikosti.

Menstrualne hlačke so izdelane v Sloveniji, in niso testirane na živalih. V Rifuzlu jih dobiš brez embalaže, ovite v papirnat karton z navodili za uporabo.

Več informacij o Lalipanties menstrualnih hlačkah najdeš v tem videu.

Uporaba

Menstrualne hlačke Lalipanties se lahko kot dodatno zaščito v obdobju krvavitve uporablja skupaj z menstrualnimi (pralnimi) vložki (povezava do kategorije) ali menstrualno skodelico (povezava do kategorije). Neprepustna sestava Lalipanties dodatno zaščiti uhajanje krvi spredaj, zadaj in med nogami. Če jih nameravaš uporabljati skupaj z vložki, le-te v hlačke vstaviš kakor običajno.

Pred prvo uporabo menstrualne hlačke operi. Priporočljivo je ročno pranje ali pranje v pralnem stroju do 40°C. Po uporabi priporočamo, da hlačke sprva namočiš v hladni vodi ter opereš v najkrajšem možnem času. V kolikor prihaja do trdovratnih madežev, priporočamo uporabo Odorijevega odstranjevalca madežev (povezava do izdelka) za perilo ali belilnega sredstva Puer (povezava do izdelka).

Priporočamo ti, da izkoristiš naraven način sušenja in hlačke preprosto posušiš na zraku. Pri tem je super ne le to, da boš materialu podaljšal obstojnost, tudi pri strošku elektrike se bo poznalo!

Zanimivost

Ali si vedel-a, da povprečna ženska v svojem življenju porabi več kot 17,000 tamponov in vložkov? Obremenitev za okolje predstavlja že samo njihova proizvodnja, saj se zanje porabi ogromna količina čiste vode, energije in surovin. Odlično alternativo, ki bo razbremenila tvoje telo in okolje predstavljajo poleg menstrualnih hlačk tudi pralni vložki (link do izdelka) ter menstrualne skodelice (link do izdelka), ki jih lahko uporabljaš kombinirano. S trajnostnimi izdelki lahko drastično zmanjšaš količino odpadkov, pa ne le pri izdelkih za osebno higieno, tudi drugod. Poglej si še ostale možnosti, ki ti jih nudi Rifuzl (povezava do ZW pripomočkov). 🙂 Menstrualne skodelice, pralni vložki in drugi trajnostni izdelki za osebno nego so prav tako bolj prijazni do tvojega telesa kakor standardni izdelki, saj zaradi svoje kemične sestave dražijo kožo ali povzročajo alergije. Nikakor se ne boj narediti prvega koraka z nakupom in uporabo dolgotrajnih izdelkov, ki ti bodo služili več let!

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Menstrualne hlačke Lalipanties”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja