Košarica
0,00 €

Eko melisin sirup 500 ml

4,70 

Ekološki melisin sirup Ekološke Kmetije Potočnik Poprask, v povratni steklenici, 500 ml.

  • Izdelek kupiš v vračljivi stekleni embalaži.
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki.
  • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
  • Izdelek z ekološkim certifikatom.
  • Veganski izdelek.
Šifra: 000054 Kategorija: Brand:

Opis

Osnovna sestavina tega prijetnega melisinega sirupa je pred cvetenjem sveže nabrana ekološka melisa, ki raste na hribovitem predelu med Šoštanjem in Šmartnim ob Paki. Za kanček kislosti mu je dodan limonin sok. Sirup je odličen v vseh sezonah – poleti, kot osvežilna hladna pijača ali pozimi, kot dodatek k toplemu čaju.

Ekološki pridelki in izdelki Ekološke kmetije Potočnik Poprask so preverjeno vrhunske kakovosti, slovenskega porekla in veganski.

Sirup je v Rifuzlu na voljo v povratni 0,5 l steklenici.

Uporaba in shranjevanje

Sirup pred uporabo pretresi. Osvežilno pijačo si pripraviš tako, da zmešaš sirup in vodo v razmerju 1:7. Za večji užitek dodaj še kocko ledu, rezino limone in par svežih listov melise. S sirupom si lahko posladkaš čaj, ali pa ga uporabiš pri pripravi koktajlov.

Po odprtju steklenico hrani v hladilniku.

Ko bo steklenica prazna, jo prinesi v Rifuzl, mi pa jo bomo vrnili Popraskovim, da jo bodo ponovno uporabili.

Zanimivost

Ekološka kmetija družine Potočnik Poprask slovi po svojih vrhunskih izdelkih. V Rifuzlu sta njihova najbolj priljubljena izdelka zagotovo domači pirini piškoti s čokolado in lešniki ter piškoti z brusnicami in belo čokolado. Si jih že poskusil-a?

Eko kmetija Potočnik-Poprask

Eko kmetija Potočnik Poprask je ena prvih ekoloških kmetij v Šaleški dolini, saj so se z ekološkim certifikatom lahko pohvalili že leta 2003. V Rifuzlu najdeš njihove najrazličnejše marmelade, sirupe, ter slastne piškote. Tistim z brusnico in belo čokolado se je še kako težko upreti. Vse to je izdelano v domačem krogu, pod taktirko Aleša in Tatjane, ki poskrbita, da so sestavine kar se da kvalitetne in lokalne.

Med Rifuzlom in kmetijo Potočnik Poprask bi lahko napeljali kar redno linijo za prevažanje piškotov. Vedno jih namreč čisto prehitro zmanjka. Dobimo jih v vedrih, ki si jih s Tatjano izmenjujemo, tako pri tem ne nastane noben odpadek. Steklenice od sirupov in kozarce od marmelad prav tako vračamo, da jih na kmetiji ponovno napolnijo z dobrotami.

Več …

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Eko melisin sirup 500 ml”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja