🥬 Trenutno aktualno: naročilnica za zelenjavo
Košarica
0,00 €

Melancani v olju 370 ml

5,50 

Domači popečeni melancani vloženi v hladno stiskano oljčno olje 370 ml Domače dobrote Metka.

Šifra: 000535 Kategorija: Brand:

Opis

Domači melancani iz Vipavske doline so najprej popečeni, nato pa s česnom in domačimi zelišči z vrta vloženi v domače hladno stiskano oljčno olje. Melancani v oljčnem olju so slastna in odlična priloga jedem z žara, narezkom in solatam. Lahko pa jih dodaš tudi h kanapejem ali brusketam.

V Rifuzlu je na voljo še nekaj zelenjavnih pripravkov Metkinih domačih dobrot:

Uporaba in shranjevanje

Pred odprtjem vložene melancane shranjuj v omari ali shrambi, po odprtju jih prestavi v hladilnik v katerem jih lahko hraniš še vsaj dva tedna. Oljčno olje se bo v hladilniku strdilo, zato kozarček pred uporabo za nekaj minut postavi na sobno temperaturo. Tako bo olje postalo spet tekoče.

Čist kozarček prinesi nazaj v Rifuzl, da ga bomo vrnili dobavitelju v ponovno uporabo.

Zanimivost

Domače dobrote Metka so domači izdelki, ki prihajajo z mlade kmetije iz Vipavske doline. Njihovi marmelade, sokovi, pomake, zelenjavni pripravki in kompoti so izdelane iz lokalno pridelanega sadja, zelenjave in zelišč. Skrivnost v odličnosti zelenjavnih dobrot je v tem, da uporabljajo lastno zelenjavo, ki jo pridelajo na človeku in naravi prijazen način. Skrbijo za dobre zelenjavno-sosedske odnose in uporabljajo le škropiva, ki so dovoljena v ekološki pridelavi.

Logotip proizvajalca Domače dobrote Metka

Domače dobrote Metka

Domače dobrote Metka so sinonim za pestro množico dobrot iz lokalno pridelanega sadja in zelenjave iz Vipavske doline. So brezsladkorne ali manj sladke, neobičajne in inovativne. Predvsem pa sledijo bogastvu naravnih okusov.

Na voljo so marmelade, omake, sokovi …

Več …

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Melancani v olju 370 ml”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja