🥬 Trenutno aktualno: naročilnica za zelenjavo
Košarica
0,00 € / kg

Mehki zeliščni bonboni Perger

30,00  / kg

Pergerjevi mehki zeliščni bonboni iz borovih vršičkov na rinfuzo.

  • Kupiš z lastno embalažo. Najbolj priporočamo steklene kozarce, posode za hrano.
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki.
  • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
Šifra: 000466 Kategorija: Brand:

Opis

Tudi slastne Pergerjeve bonbone lahko dobiš na rinfuzo. V ponudbi so klasične žele kocke različnih okusov, mehki in trdi mentol bonboni.

Mehki zeliščni bonboni so domači osvežilni bonboni z aromo borovih vršičkov. So ostrega okusa in posuti s sladkorjem, ki poskrbi za sladkobo.

Uporaba in shranjevanje

Mehki zeliščni bonboni so odličen nadomestek osvežilcev ustne votline – žvečilnih gumijev. Vedno jih imaš lahko pri sebi, pa še nobene nepotrebne embalaže ne ustvariš s tem.

Shranjuj jih v suhem prostoru.

Zanimivost

Pri Pergerjevih so se globoke družinske skrivnosti medičarske, lectarske in svečarske dediščine ohranile vse do danes. Svoje izdelke iz medu in satja namreč izdelujejo že vse od leta 1757.

Logotip proizvajalca Perger 1757

Perger 1757

V družinskem podjetju Perger 1757 iz Slovenj Gradca z ljubeznijo in strastjo ustvarjajo najboljše izdelke iz medu in satja že vse od leta 1757.

Danes že deveta generacija spoštuje tradicijo in ohranja skrivnosti družinskih receptov in postopkov izdelave. Pri tem ne pozabljajo na naravo, saj uporabljajo le najboljše, 100% naravne sestavine. V Rifuzlu so posebej iskani njihovi bio bonboni, ki so brez želatine in glutena in so, kar je najpomembneje, pristnih sadnih okusov. Sladijo jih z medom in barvajo z ekološko rdečo peso, kurkumo in spirulino.

Na Rifuzlovem dnevu odprtih vrat boste premierno lahko poskusili tudi čisto nove veganske bonbone z okusom slovenske jabolke, Pergerjevo zgodbo pa vam bo predstavil kar najmlajši sin Lucian. Se vidimo! 🙂

Več …

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Mehki zeliščni bonboni Perger”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja