🥬 Trenutno aktualno: naročilnica za zelenjavo
Košarica
0,00 € / kg

Mehčalec perila sivka

4,90  / kg

Mehčalec perila sivka za pranje perila Tierra verde na rinfuzo.

Šifra: 000681 Kategorija: Brand:

Opis

Mehčalec perila zmanjšuje statiko na sintetičnem perilu in naredi perilo bolj mehko. Tekstil ovije in se ohrani v perilu, zato je bolj mehko, hkrati pa je zmanjšana njegova vpojnost in zračnost. Mehčalec perila ni primeren za perilo, katerega funkcija je absorbiranje vlage (spodnje perilo, otroški tekstil, brisače, športna oblačila). Ne vsebuje fosfatov, klora, barv in umetnih parfumov.

Za 33 pranj potrebuješ le 1l mehčalca!

Uporaba

V razdelek za doziranje mehčalca daj 30 ml mehčalca in operi perilo s poljubnim programom.

Za ročno pranje uporabi 30 ml mehčalca na vodno kopel.

Opozorilo
Shranjuj stran od dosega rok otrok.

Previdno, da ne pride v stik z očmi. če se to zgodi, previdno izpiraj z vodo nekaj minut. Odstrani kontaktne leče, če je to mogoče. Če draženje oči ne poneha, poišči zdravstveno pomoč.

Shranjevanje

Shranjuj v zaprti posodi v suhem prostoru in na sobni temperaturi. Najboljše je, da v trgovino prineseš kar eno od odsluženih posod mehčalca ali gela za perilo, da si boš lahko tako tudi v prihodnje pomagal/-a mehčalec odmerjati s pokrovčkom. Poleg tega pa je vedno dobro da embalažo uporabljamo dokler se popolnoma ne iztroši (tudi če je plastična), da ne pristane prehitro na smetišču.

Zanimivost

Tierra verde za svoje izdelke izbira sestavine s čim manjšim vplivom na obremenitev ljudi in planeta. Proizvodnja je živalim prijazna, saj ne opravljajo nikakršnih testiranj na njih.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Mehčalec perila sivka”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja