✨ Naročilnica je trenutno ODPRTA!
Košarica
0,00 €

Marelična marmelada Potočnik Poprask

4,70 

Ekstra domača marelična marmelada z Ekološke kmetije Potočnik Poprask, narejena iz slovenskih marelic in pakirana v 212 ml steklen lonček.

3 na zalogi

  • Izdelek kupiš v vračljivi stekleni embalaži.
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki. Ekološka kmetija Potočnik Poprask nam izdelke dostavi osebno.
  • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
  • Veganski izdelek.
Šifra: 000546 Kategorija: Brand:

Opis

Ta slastna marelična marmelada je narejena iz slovenskih marelic, izpod pridnih rok družine Potočnik Poprask. Ima visok sadni delež, saj je svežim marelicam dodan limonin sok in nekaj želirnega sladkorja (ta ne vsebuje želatine).

Na voljo je v 212 ml steklenem povratnem kozarčku.

Uporaba in shranjevanje

Marmelado namaži na palačinke ali kruh z maslom. Lahko jo dodaš v kosmiče ali ovseno kašo za zajtrk ali pa si z njo obogatiš jogurt. Če jo zmešaš z domačo albuminsko skuto ali pa vegansko škuto pa dobiš okusno malico. Seveda pa je ta marmelada nepogrešljiva kot polnilo za domače krofe.

Marmelado lahko do odprtja shranjuješ v shrambi ali v omari. Po odprtju pa jo prestavi v hladilnik.

Čist kozarček prinesi nazaj v Rifuzl, da ga bomo vrnili dobavitelju v ponovno uporabo.

Zanimivost

Ekološka kmetija Potočnik Poprask je družinska kmetija v Šmartnem ob Paki, ki je znana po svojih sadnih, zeliščnih in pekovskih izdelkih. Ti so narejeni iz samih domačih in kvalitetnih sestavin. Si že poskusila njihove domače zeliščne sirupe?

Eko kmetija Potočnik-Poprask

Eko kmetija Potočnik Poprask je ena prvih ekoloških kmetij v Šaleški dolini, saj so se z ekološkim certifikatom lahko pohvalili že leta 2003. V Rifuzlu najdeš njihove najrazličnejše marmelade, sirupe, ter slastne piškote. Tistim z brusnico in belo čokolado se je še kako težko upreti. Vse to je izdelano v domačem krogu, pod taktirko Aleša in Tatjane, ki poskrbita, da so sestavine kar se da kvalitetne in lokalne.

Med Rifuzlom in kmetijo Potočnik Poprask bi lahko napeljali kar redno linijo za prevažanje piškotov. Vedno jih namreč čisto prehitro zmanjka. Dobimo jih v vedrih, ki si jih s Tatjano izmenjujemo, tako pri tem ne nastane noben odpadek. Steklenice od sirupov in kozarce od marmelad prav tako vračamo, da jih na kmetiji ponovno napolnijo z dobrotami.

Več …

Marelice, želirni sladkor, limonin sok.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Marelična marmelada Potočnik Poprask”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…