✨ Naročilnica je trenutno ODPRTA!
Košarica
0,00 €

Malinova marmelada Potočnik Poprask

4,70 

Ekstra domača malinova marmelada z Ekološke kmetije Potočnik Poprask, narejena iz domačih malin in pakirana v 212 ml steklen lonček.

  • Izdelek kupiš v vračljivi stekleni embalaži.
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki. Iz ekološke kmetije Potočnik Poprask nam izdelke dostavijo osebno.
  • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
  • Veganski izdelek.
Šifra: 000056 Kategorija: Brand:

Opis

Ta slastna malinova marmelada je narejena iz domačih malin, izpod pridnih rok družine Potočnik Poprask. Izdelana je iz 75 g svežih malin na 100 g marmelade. Dodan jim je limonin sok in nekaj želirnega sladkorja. Marmelada ne vsebuje želatine in je zato primerna tudi za vegane.

Na voljo je v 212 ml steklenem povratnem kozarčku.

Uporaba in shranjevanje

Marmelado namaži na palačinke ali kruh z maslom. Lahko jo dodaš v kosmiče ali ovseno kašo za zajtrk ali pa si z njo obogatiš jogurt. Če jo zmešaš z domačo albuminsko skuto ali pa vegansko škuto pa dobiš okusno malico.

Marmelado lahko do odprtja shranjuješ v shrambi ali v omari. Po odprtju pa jo prestavi v hladilnik.

Čist kozarček prinesi nazaj v Rifuzl, da ga bomo vrnili dobavitelju v ponovno uporabo.

Zanimivost

Ekološka kmetija Potočnik Poprask je družinska kmetija v Šmartnem ob Paki, ki je znana po svojih sadnih, zeliščnih in pekovskih izdelkih. Ti so narejeni iz samih domačih in kvalitetnih sestavin. Si že poskusila njihove domače zeliščne sirupe?

Eko kmetija Potočnik-Poprask

Eko kmetija Potočnik Poprask je ena prvih ekoloških kmetij v Šaleški dolini, saj so se z ekološkim certifikatom lahko pohvalili že leta 2003. V Rifuzlu najdeš njihove najrazličnejše marmelade, sirupe, ter slastne piškote. Tistim z brusnico in belo čokolado se je še kako težko upreti. Vse to je izdelano v domačem krogu, pod taktirko Aleša in Tatjane, ki poskrbita, da so sestavine kar se da kvalitetne in lokalne.

Med Rifuzlom in kmetijo Potočnik Poprask bi lahko napeljali kar redno linijo za prevažanje piškotov. Vedno jih namreč čisto prehitro zmanjka. Dobimo jih v vedrih, ki si jih s Tatjano izmenjujemo, tako pri tem ne nastane noben odpadek. Steklenice od sirupov in kozarce od marmelad prav tako vračamo, da jih na kmetiji ponovno napolnijo z dobrotami.

Več …

Maline, želirni sladkor, limonin sok.
Izdelano iz 75 g sadja na 100 g izdelka.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Malinova marmelada Potočnik Poprask”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…