🥬 Trenutno aktualno: naročilnica za zelenjavo
Košarica
0,00 €

Lešnikov namaz 20 Chocolate 200 g

(1 mnenje stranke)

7,90 

Lešnikov namaz 20 Chocolate 200 g.

 • Izdelek kupiš brez embalaže.
 • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki.
 • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
 • Veganski izdelek.
Šifra: 000459 Kategorija: Brand:

Opis

Lešnikov namaz 20 chocolate je gurmanski čokoladni namaz iz samo treh sestavin. Slovenski praženi lešniki, ekološka kakavova zrna in ekološki kokosov sladkor skupaj ustvarijo slasten kremast namaz. Je v celoti ekološkega izvora, brez glutena, laktoze in palminega olja.

In če si v dilemi ali bo tak naravni namaz res potešil tvojo željo po sladkem, ti zagotavljamo, da bo!

Uporaba in shranjevanje

Namaz gre odlično s temnim kruhom, lahko pa se ga lotiš kar z žlico.

Shrani ga v suhem in temnem prostoru, ni potrebno v hladilniku. Pri temperaturi nad 20°C je namaz lepo mazljiv. V primeru, da je namaz izpostavljen soncu ali vročini, ga premešaj z žlico in postavi na hladno. Tam se bo ponovno strdil.

Zanimivost

20 Chocolate je slovenska čokoladnica, ki se ukvarja z izdelavo čokolade na tradicionalen način – od zrna do tablice. Njihov način predelave ohranja originalne karakteristike kakava, izdelki pa so aromatični in bogatih okusov.

Logotip proizvajalca 20 chocolate

20 chocolate

Blagovna znamka 20 CHOCOLATE, za katero stojita zakonca Martina in Sebastjan Kalinšek, predstavlja inovativne čokoladno lešnikove naravne izdelke s polnim in izrazitim naravnim okusom. Izdelki so ročno narejeni v Sloveniji vse od začetne faze praženja surovin do pakiranja izdelkov. Izdelki imajo ekološki in veganski certifikat ter so brez glutena in laktoze.

Značilnost izdelkov je enostavna sestava iz samo 3 ekoloških sestavine (najbolj aromatičnih kakavovih zrn s poreklom, lokalnih sort lešnikov in najkvalitetnejšega kokosovega sladkorja pridobljenega iz svežega nektarja kokosovega cveta). V proizvodnji se ne uporablja nobenih aditivov. Izdelkom se ne dodaja palminega olja ali drugih maščob. Tradicionalna metoda predelava surovin pa omogoča ohranitev originalnih karakteristik surovin in edinstven ter bogat okus izdelkov.

Več …

Slovenski praženi lešniki, ekološka kakavova zrna in ekološki kokosov sladkor.

1 mnenje za Lešnikov namaz 20 Chocolate 200 g

 1. Katja

  Zelo prijeten, globok lešnikast okus. V primerjavi z nutello več okusa po lešnikih, še vedno pa dovolj sladek (meni osebno je nutella presladka). Malo trši na sobni temperaturi, ampak kljub temu še vedno mazljiv. Super za občasen posladek.

  • Primož Cigler

   Hvala Katja za komentar in me veseli, da ti je 20 Chocolate namaz všeč. Se strinjam z napisanim! 🙂

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja