🥬 Trenutno aktualno: naročilnica za zelenjavo
Košarica
0,00 €

Leseno stojalo za zobno pasto in zobne ščetke

18,00 

Ročno izdelano leseno stojalo za zobno pasto in zobne ščetke.

Šifra: 000370 Kategorija: Brand:

Opis

Thinktura je za svoje trde zobne paste na palčki izdelala tudi čudovito in priročno leseno stojalo, kamor poleg zobne paste lahko odložiš tudi zobno ščetko. Je ročno izdelano iz starih odpadnih ostrešij rdečega bora ali smreke, zato je vsako unikatno! Zaščiteno z lakom (lak na osnovi komponent, ki niso nevarne za okolje), da je odporno na vlago in vodo. Na stojalu so luknje za 4 zobne ščetke in reža v katero lahko zatakneš dve zobni pasti.

Uporaba

Stojalo uporabi za shranjevanje zobnih ščetk in zobne paste in si polepšaj svojo kopalnico. 😉 Po potrebi ga očisti z vodo in posuši do suhega.

Zanimivost

Stojalo za ščetke je skupaj z leseno zobno ščetko in Thinkturino zobno pasto na palčki lahko čudovito darilo za nekoga, ki se prvič srečuje z izdelki brez plastike za zobno higieno. Ne samo, da je naravi prijazno in uporabno, še zelo elegantno izgleda. 🙂

Logotip proizvajalca Thinktura

Thinktura

Thinktura je slovensko podjetje iz pomurske občine Razkrižje. Izdelki Thinkture so ročno izdelani, vsebujejo visokokakovostne naravne sestavine, niso testirani na živalih in so pakirani v okolju prijazni embalaži.

Za Rifuzlov dan odprtih vrat te bo na stojnici pričakala Urška skupaj z možem Kristjanom.

Več …

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Leseno stojalo za zobno pasto in zobne ščetke”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…