🥬 Trenutno aktualno: naročilnica za zelenjavo
Košarica
0,00 €

Lesena krtačka za stranišče

9,90 

Lesena krtačka z rastlinskimi ščetinami za stranišče. Je alternativa plastični ščetki za stranišče, retro videza in popolnoma kompostabilna.

Šifra: 000356 Kategorija: Brand:

Opis

Lesena krtačka za stranišče je izdelana iz PEFC-certificiranega lesa ter agavinih in palminih ščetin. Je alternativa plastični ščetki za stranišče, retro videza in popolnoma kompostabilna (skupaj s ščetinami). Njena življenjska doba je odvisna predvsem od tega koliko ljudi jo uporablja in pa od tega kako skrbiš za njo.

Uporaba

Pred uporabo ščetko namaži z oljem in pusti nekaj časa, da se vpije.
Po uporabi krtačko temeljito splakni s tekočo vodo (straniščni školjki), ter poskrbi, da se krtačka popolnoma posuši (najboljše, da jo obesiš zraven školjke). S tem boš podaljšal/-a njeno življenjsko dobo.

Ker je v celoti biorazgradljiva, jo lahko (ko ne bo več primerna za uporabo) odložiš med biološke odpadke, ali pa zakoplješ v domač kompostnik.

Zanimivost

Mnenja o tem kako pogosto bi morali menjati krtačke za stranišče so zelo različna. Vse tam od dveh tednov pa do nekaj let (ali pa samo takrat, ko se preseliš). Šalo na stran. Vsak posameznik lahko sam oceni kdaj krtačka ni več primerna za uporabo z upoštevanjem naslednjih meril: spremenila je barvo (ne da se je več očistit); izpadajo ji ščetine; od nje se širi neprijeten vonj. Splošno načelo pa je: ne prepogosto in tudi ne preredko.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Lesena krtačka za stranišče”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja