✨ Naročilnica je trenutno ODPRTA!
Košarica
0,00 €

Lanena vrečka za kruh Jagababa

(2 mnenji strank)

23,00 

Ročno potiskana lanena vrečka za shranjevanje kruha Jagababa. Izbiraš lahko med različnimi vzorci potiska in barvo lanu.

 • Izdelek kupiš brez embalaže.
 • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki.
 • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
Šifra: 000669 Kategorija: Brand:

Opis

Si že kdaj pomislil/-a, da bi tudi po kruh prišel/-a s svojo vrečko? V Rifuzlu bomo tega zelo veseli, saj s tem prihranimo premnogo uporabljenih papirnatih vrečk. Vrečko namenjeno prav shranjevanju kruha, pa lahko uporabiš neštetokrat.

Lanena vrečka Jagababa pomaga ohranjati kruh svež dlje časa in nadomesti shranjevanje kruha v papirnatih ali plastičnih vrečkah. Lan, iz katerega so izdelane vrečke, je zelo zračen material in odlično regulira vlago, zato so te vrečke primerne predvsem za shranjevanje kruha z drožmi oz. kruha, ki vsebuje več vlage. Lan namreč absorbira odvečno vlago in tako kruh ostane svež in ne plesni.

Lanene vrečke z veliko mero ljubezni izdeluje Saša v svojem Jagababa studiu ter pri tem uporablja 100 % lan izdelan v Evropi. Vrečke so ročno potiskane z barvami na vodni osnovi in vzorci, ki jih krasijo so v duhu slovenske tradicije: kruh, praprot, potica, kokoš, žito, … Dimenzija vrečke je 35 x 45 cm, na vrhu se zapira z bombažno vrvico.

Uporaba

Vrečko imej vedno s seboj, ko greš v svojo najljubšo pekarno po kruh ali rogljičke. Prav tako pa v njej lahko shraniš doma pečen kruh ali pa ga tako shranjenega vzameš s seboj na pot. Najboljše se obnese za shranjevanje kruha pečenega z drožmi oz. kruha, ki vsebuje več vlage.

Vrečko lahko pereš na 40°C, svetujemo pa sušenje na zraku, da se bo ohranila dlje časa. Likaš jo lahko na maksimalni temperaturi likalnika.

Zanimivost

Vrečka je v kombinaciji s sveže pečenim kruhom ali potico (lahko priložiš tudi listek z receptom) tudi odlično in lično darilo, ki je istočasno uporabno in okusno.

Logotip proizvajalca Jagababa

Jagababa

Jagababa je družinsko podjetje, ki se ukvarja s ročnim šivanjem hišnega tekstila in tiskom unikatnih grafik. Te pripovedujejo lokalne zgodbe iz slovenske kulturne dediščine. Potica, grahasta kokoš, travniško cvetje, šopek žita, hlebec kruha… Vse to je s sitotiskom natisnjeno na blago. Vsi motivi so tiskani z barvami na vodni osnovi, in so popolnoma neškodljivi za uporabnika kot tudi za naravo. Jagababa izdelek je uporaben, kakovosten, trajnosten, ki pripoveduje samosvojo zgodbo, naj gre za eno koko ali dobro ribo, je lahko srce vsake kuhinje ali darilo, ki objame.

Lanene vrečke za kruh Jagababa krasijo rifuzlove stene ob policah s kruhom. Zakaj ravno lan? Lan je zelo ”brihtna” tkanina. Kruh spravljen v laneno vrečko bo dlje časa ostal svež, saj regulira vsebnost vlage v prostoru in kruhu. V kolikor je kruh zelo vlažen, mu bo lan dovolil dihati in bo prevzel nase odvečno vlago, ter preprečil plesen na kruhu.

Pri dostavah lanenih vrečk v Rifuzl ne nastanejo odpadki, vrečke pa so popolnoma brez embalaže.

Več …

100 % lan.

2 mnenji za Lanena vrečka za kruh Jagababa

 1. Zala (preverjena stranka)

  Čudovite vrečke z najlepšimi motivi! Kruh v laneni vrečki obdrži hrustljavo skorjico, zato so vrečke res najprimernejše za shranjevanje.
  Domač kruh v vrečki slovenske oblikovalke je pa tudi zelo lepo darilo 😉

 2. Zadovoljna (preverjena stranka)

  Super je

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…