🥬 Trenutno aktualno: naročilnica za zelenjavo
Košarica
0,00 €

Lanena vrečka za kruh Jagababa

15,90 

Lanena vrečka za shranjevanje kruha Jagababa.

Šifra: 000669 Kategorija: Brand:

Opis

Si že kdaj pomislil/-a, da bi tudi po kruh prišel/-a s svojo vrečko? V Rifuzlu bomo tega zelo veseli. Lahko prideš z rabljeno papirnato, ali pa s takšno iz blaga. Lanena vrečka za kruh je namenjena prav temu.

Lanena vrečka Jagababa pomaga ohranjati kruh svež dlje časa in je odlična alternativa papirnatim (ali po novem celo plastificiranim) vrečkam za kruh. Lan, iz katerega so izdelane vrečke, je zelo zračen material, poleg tega ima tudi antibakterijske lastnosti. Pridelan je v Evropi, vrečke pa so izdelane v Sloveniji. Te so sivorjave barve z različnimi ročno potiskanimi vzorci s pridihom slovenske tradicije: kruh, praprot, potica, kokoš, žito.

Dimenzije: 35 × 45 cm

Uporaba

Vrečko uporabi za shranjevanje sveže pečenega domačega kruha, ali pa kupljenih hlebcev, rogljičkov, žemljic.
Vrečko lahko pereš na 40°C s praškom brez dodanih belil. Dovoljeno je tudi sušenje v sušilnem stroju, a na občutljivem programu.

Zanimivost

Vrečka je v kombinaciji s sveže pečenim kruhom (lahko priložiš tudi listek z receptom) tudi odlično in lično darilo, ki je istočasno uporabno in okusno.

Logotip proizvajalca Jagababa

Jagababa

Jagababa šiva in ročno tiska hišni tekstil, ki s svojimi unikatnimi grafikami pripoveduje lokalne zgodbe, ki se opirajo na slovensko dediščino.

Poleg grahaste kokoši, ki se sprehajajo po babičinem dvorišču, hvalnico pojemo tudi Gospe Potici in kruhu, ki ga zamesimo iz najboljše moke slovenskih žit, pšenice, rža, pire in ajde.

Na Rifuzlovem dnevu odprtih vrat bo Saša, ta glavna Jagababa, ponujala 100% lanene vrečke za kruh in lanene prtiče za v vzhajalno košarico.

Lan je zelo ”brihtna” tkanina. Kruh spravljen v laneno vrečko bo dlje časa ostal svež, saj regulira vsebnost vlage v prostoru in kruhu. V kolikor je kruh zelo vlažen, mu bo lan dovolil dihati in bo prevzel nase odvečno vlago, ter preprečil plesen na kruhu.

Vsi motivi so tiskani z barvami na vodni osnovi, in so popolnoma neškodljivi za uporabnika kot tudi za naravo. Jagababa izdelek je uporaben, kakovosten, trajnosten, ki pripoveduje samosvojo zgodbo, naj gre za eno koko ali dobro ribo, je lahko srce vsake kuhinje ali darilo, ki objame.

Več …

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Lanena vrečka za kruh Jagababa”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja