Košarica
0,00 €

Kozarec Etivera 410 ml

1,70 

Steklen kozarec na navoj za shranjevanje živil Etivera 410 ml.

Ni na zalogi

  • Izdelek kupiš brez embalaže.
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki.
  • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
Šifra: 000231 Kategorija: Brand:

Opis

Stekleni kozarci na navoj so v Rifuzlu na voljo za tiste, ki so svojo embalažo pozabili doma, ali pa si želijo kupiti nov steklen kozarec. Vanj lahko naložiš oreščke, liofilizirano sadje, bonbone, pa tudi med in sveže zmleto arašidovo maslo (in seveda vse ostale artikle, ki jih ponujamo na rinfuzo). Kozarec Etivera ponujamo v dveh različnih velikostih: 410 ml in 720 ml.
Oba se na vrhu zapirata na navoj s pokrovčkom v srebrni mat barvi.

Steklovine kupljene v Rifuzlu ti ni potrebno tehtati, saj imamo njeno težo že zabeleženo. Tako porabimo kakšno nalepko manj in s tem zmanjšamo količino potrošnega materiala.

Uporaba in shranjevanje

Kozarec napolni s svojim najljubšim živilom. Po uporabi ga operi na roke z gobico in detergentom ali pa v pomivalnem stroju. Po pranju kozarec temeljito posuši, da preprečiš nastanek neprijetnih vonjav.

Kozarec lahko uporabiš za shranjevanje živil, pa tudi za zamrzovanje. A le previdno, kozarček napolni tako, da na vrhu pustiš 2 cm prostora. tako boš živilu omogočil/-a širjenje med zmrzovanjem in preprečil/-a pokanje stekla. Iz enakega razloga postavi kozarček v zamrzovalnik brez pokrovčka, po enem dnevu, ko bo hrana že zamrznjena, pa lahko kozarec zapreš. Tako te bo hrana počakala do naslednje priložnosti, ko boš želel/-a pojest nekaj “na hitro”.

Zanimivost

V Rifuzlu lahko kupiš novo stekleno embalažo, a smo veliko bolj veseli, če prineseš svojo od doma. Naše poslanstvo namreč ni to, da prodamo čim več nove embalaže, ampak da čim več ljudi spodbudimo k uporabi svoje. Stremimo k zmanjšanju količine odpadne embalaže vseh vrst (tudi steklene in papirnate), zato uporabi kar že imaš doma, te nove pa naj bodo le kot izhod v sili.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Kozarec Etivera 410 ml”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja