🥬 Trenutno aktualno: naročilnica za zelenjavo
Košarica
0,00 €

Kovinska britvica R89 Muhle, srebrna

32,00 

Kovinska britvica Muhle, tip R89 v srebrni barvi, pakirana v kartonasti embalaži.

  • Izdelek kupiš brez embalaže.
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki.
  • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
Šifra: 000671 Kategorija: Brand:

Opis

Se uvajaš v življenjski slog z manj odpadkov ter iščeš temu primerne izdelke tudi v kopalnici ter pri negi lastnega telesa? Podjetje Muehle že vrsto let proizvaja klasične kovinske britvice z izmenljivimi rezili v obliki črke T. Sedaj jih lahko najdeš tudi v Rifuzlu!

Britvica spada v kategorijo brivnih strojev za mokro britje z zaprtim glavnikom, serije R89. Kvalitetni materiali, uporabljeni za izdelavo kovinske britvice zagotavljajo njeno trajnost. Kovina britvice je hkrati premazana s srebrno-belim kromom ter odporna proti koroziji.

Poleg kovinske britvice, sestavljene iz treh delov, v paketu prejmeš še rezilo.

Priporočamo uporabo v kombinaciji s kvalitetnimi rezili znamke ASTRA, ki jih prav tako najdeš v Rifuzlovi ponudbi. Rezila so ti na voljo v kartonasti škatlici po 5 ali 100 kosov.

Uporaba

Pred prvo uporabo britvico temeljito umij in razkuži tako, da britvico za nekaj minut postaviš v raztopino za razkuževanje. To lahko ponoviš tudi po vsakem britju, da rezilo res očistiš patogene flore in preprečiš njeno zamašitev, s tem pa podaljšaš trajnost izdelka.

Britvica je razdeljena iz treh delov, in sicer: kovinskega držala ter glave, ki se razstavi na dva dela. V glavo med ločena dva dela vstaviš rezilo, nato pa sestavljen zgornji del priviješ na zgornji del držala. Pri tem paziš, da se na rezilu porežeš, saj je zelo ostro, zato zunanja sestavna kovinska dela glave zaobjemi s prsti in nežno privij na držalo britvice.

Britje s kovinsko britvico se morda sprva zdi zapleteno in nevarno, a je ob upoštevanju navodil uspeh zagotovljen! Britje s kovinsko britvico Muehle je namenjeno mokremu britju, kar pomeni, da moraš predel kože, ki ga želiš pobriti, navlažiti z vodo in milnico (peno). Pred tem vedno preveri, ali so deli glave tesno priviti na držalo, da preprečiš drsenje ali nezgodo ob samem britju. S tem med drugim zagotoviš, da rezilo v glavi britvice počiva pod pravilnim kotom. Britvico drži pod kotom približno 30° in jo nežno podrgni ob kožo v smeri rasti dlak. Ob predelih, kot sta npr. vrat ali pazduha, lahko kožo raztegneš s prsti, da sta ti britje in pregled nad predelom kože nekoliko olajšana.

Sprva pri britju lahko naletiš na težave ali manjše ureznine, a naj te to ne odvrne od trajnostne uporabe kovinskih britvic. Za ljudi, ki še nimajo izkušenj z uporabo kovinskih britvic, zna biti prvih nekaj poskusov nekoliko nerodnih, potlej pa steče. Vaja dela mojstra!

Po uporabi glavne dele nekoliko odvij, da se med seboj razrahljajo in dopuščajo, da jih očistiš. Razstavljeno glavo britvice spusti pod tekočo vodo in jo po želji tudi razkuži. Po čiščenju britvico otresi, obriši s papirnato brisačko ter pusti, da se posuši pokončno ali ga postavi na Muehle držalo za britvice (povezava do izdelka). S tem preprečiš negativen vpliv vlage na izdelek, ki bi zmanjšal trajnost in uporabnost samih rezil in britvice.

Shranjevanje in opozorilo

Britvico po uporabi shranjuj na suhem mestu, (priporočljivo na kovinskem držalu), izven dosega otrok. Ob prenašanju priporočamo, da iz britvice odstraniš rezilo ter jo tako varno neseš s seboj tudi na pot.

Zanimivost

Si lahko predstavljaš, koliko odpadnega materiala po nepotrebnem naredimo ljudje že s samimi izdelki za osebno nego? Ti so po večini uporabni le enkrat in tako večajo kup embalažnih smeti, ki se le poredko reciklira. V trgovinah najpogosteje pakirane prav v plastično embalažo so tudi konvencionalna rezila in plastične britvice za britje dlak. Kovinske britvice, kot je Muehlova bodo obema spoloma služili kot odlična in dolgotrajna investicija veliko let! Tako bodo (čeprav morda ne sprva 🙂 ) prijazne tvojemu telesu ter tudi okolju, saj odpadni material predstavljajo le zamenljiva kovinska rezila. V Rifuzlu lahko rezila prav tako najdeš pakirana v kartonasto embalažo in po uporabi ustrezno recikliraš.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Kovinska britvica R89 Muhle, srebrna”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja