✨ Naročilnica je trenutno ODPRTA!
Košarica
0,00 €

Kompostabilna gobica za pomivanje – 2 kos

(2 mnenji strank)

5,90 6,40 

Gobica za pomivanje posode iz naravnih materialov, ki jo po uporabi lahko kompostiraš. Se super peni in omogoča učinkovito čiščenje. Na voljo v dveh različnih velikostih, v pakiranju po 2 kosa.

 • Izdelek kupiš v papirnati/kartonski embalaži.
 • Pri dobavi tega izdelka nastane nekaj odpadkov. Ecoliving izdelke dobimo v kartonasti škatli. Te uporabimo za pošiljanje paketov ali pa jih damo komu od dobaviteljev.
 • 🇬🇧 Poreklo: Velika Britanija.
Šifra: 1007 Kategorija: Brand:

Opis

Če si en-a od tistih, ki ga-jo kompostabilne gobice sicer ne prepričajo, moraš poskusiti tole. Velika količina pene je zagotovljena, saj je gobica prepredena z luknjicami različnih velikosti. Ta gobica, ki na prvi pogled spominja na plastično, je pravzaprav izdelana iz samih razgradljivih in naravnih materialov: bombaža, celuloze in lanu. Izdelana je v Veliki Britaniji in je popolnoma brez plastike, a kljub temu trpežna, tako da ti bo dolgo služila.

V Rifuzlu dobiš gobice v kompletu po dve, na voljo pa so v dveh različnih velikostih:

 • velika pravokotna, ki meri 120 x 80 x 25 mm
 • mala zaobljena, ki meri 100 x 80 x 25 mm

Uporaba in shranjevanje

Pred uporabo gobico zmoči z vodo in na njo nanesi gel za pomivanje. Uporabiš jo lahko v kuhinji za pomivanje posode in za čiščenje različnih površin v gospodinjstvu. Po uporabi jo dobro ožemi in postavi na suho mesto, da se bo posušila in ne bo dobila neprijetnega vonja. Če do tega vseeno pride, jo lahko opereš v pomivalnem ali pralnem stroju. Pri tem se bo malce skrčila, a ob stiku z vodo bo zopet enako funkcionalna kot prej.

Ko se ti bo zdelo, da ne opravlja več dobro svoje funkcije in gobica začenja razpadati, jo lahko odvržeš kar na domači kompost ali pa med biološke odpadke, saj je popolnoma biorazgradljiva.

Zanimivost

Si kdaj pomislil/-a, da lahko novo gobico uporabljaš najprej v kuhinji, kasneje – ko bo manj ugledna, pa jo lahko preseliš v kopalnico ali delavnico. Gotovo ti pride prav tudi za bolj umazana opravila in tako bo njena življenjska doba še malce daljša. 😉

Logotip proizvajalca ecoLiving

ecoLiving

ecoLiving je proizvajalec distributor in visokokakovostnih trajnostnih izdelkov. Predani so zero waste ideji in si prizadevajo za ogljično nevtralnost. V ta namen za vsak prodan izdelek posadijo eno drevo. Njihova posebnost so zero waste izdelki brez plastike, ki bi čim manj obremenjevali naravo.

V njihovi ponudbi najdeš vse kar potrebuje neko povprečno gospodinjstvo: od gumijastih rokavic iz pravega kavčuka, do razgradljivih gobic za posodo, raznoraznih krtačk…  V Rifuzlu lahko izbiraš med zero waste izdelki za pomivanje posode, peko in čiščenje.

ecoLiving donira del zaslužka v dober namen – za odstranjevanje plastike iz oceanov, pohvalijo pa se lahko tudi s FSC® certifikatom.

Tudi pri pošiljanju paketov so skrbni, saj vedno uporabijo papirnato polnilo, Rifuzlarke pa ves ta material ponovno uporabimo za pošiljanje svojih paketov.

Več …

2 mnenji za Kompostabilna gobica za pomivanje – 2 kos

 1. Miha

  Res super gobica, zdrži zelo dolgo časa, vmes jo lahko še prekuhaš, da zdrži še dlje, po uporabi pa v bio koš. ?

 2. Rebeka

  Zelo uporabna in čudovito se peni – popolnoma primerljiva z navadno gobico iz trgovine.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…