🥬 Trenutno aktualno: naročilnica za zelenjavo
Košarica
0,00 €

Komplet 3 vrečk za razsuto hrano

9,99 

Komplet 3 vrečk iz bio bombaža za razsuto hrano 25,5 x 30,5cm in 20,5 x 25,5cm Dantesmile.

Šifra: 000101 Kategorija: Brand:

Opis

Nimaš časa, da bi si sam/-a zašila vrečko za nalaganje živil? V Rifuzlu imamo na voljo vrečke za razsuto hrano iz 100% bio bombaža. Vanje lahko natreseš žita, stročnice, kosmiče, oreščke, bonbone, piškote… Lahko pa jo uporabiš tudi v druge namene: za shranjevanje igrač, copat, za pranje občutljivega perila…

Vrečke so pravokotne oblike različnih dimenzij:

  • večja: 25,5 x 30,5 cm (27g)
  • manjša: 20,5 x 25,5 cm (21g)

V kompletu dobiš eno večjo vrečko in dve manjši.

Na vrhu lahko vrečke zapreš z dvojno vrvico na poteg, da se ti riž ne bo raztresel po prtljažniku. Kot vse Dantesmile vrečke imajo tudi te na všitem listku zapisano težo vrečke, da ti jo lahko prodajalec odšteje od skupne teže.

V Rifuzlu so vrečke za razsuto hrano na voljo posamezno in v kompletu treh.

Uporaba

Vrečko napolni s svojimi najljubšimi oreščki/rižem/semeni/piškoti. Ves bio bombaž je priporočljivo prati pri nižjih temperaturah že zaradi porabe energije pa tudi za daljšo obstojnost. Priporočljivo je pranje pri 40°C, vendar jih lahko pereš vse do 90°C.

Zanimivost

Veliko plastičnih vrečk, ki so nam ponujene na oddelkih s sadjem in zelenjavo, nikoli ne pride v reciklažo (ker ne konča v zabojniku za embalažo, ker jo veter odpihne, ker narejena iz plastike ki se je ne da reciklirati…). Te nesrečne vrečke pristanejo na velikem kupu, od tam pa jih veter odnese v reke in morja. Ena sama plastična vrečka potrebuje približno 500 let, da se razgradi. Razgradi pa se tako, da iz nje nastane neskončno veliko drobnih delcev, ki jim rečemo mikroplastika. Ta pronica v podtalnico, vpliva na rast rastlin, pristane lahko celo na našem krožniku.
Vsak korak šteje. Zato reci NE uporabi plastičnih vrečk za enkratno uporabo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Komplet 3 vrečk za razsuto hrano”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja