✨ Naročilnica je trenutno ODPRTA!
Košarica
0,00 € / kg

Kitajsko zelje

3,00  / kg

Ta izdelek lahko kupiš le preko Rifuzlove naročilnice ali v trgovini.

  • Kupiš z lastno embalažo ali pa jo priskrbimo mi. Najbolj priporočamo .
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki.
  • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
Šifra: 1192 Kategorija: Brand:

Logotip proizvajalca Janov vrt

Janov vrt

Jan Avsenik pravi, da mu je bilo vedno zanimivo, kaj vse se dogaja v naravi in kakšno moč ima. Navdušuje ga, kako lahko iz enega malega semena zraste rastlina, kot je paradižnik in obrodi več kilogramov plodov.

Pridelave zelenjave se loteva z veliko vnemo, z veseljem preučuje nove tehnike in prebira knjige, za katere priznava, da jih je v preteklosti le redko prijel v roke. Sedaj združuje teoretično znanje z izkušnjami, ki jih je pridobil na vrtu ter z nasveti svoje babice, za katere pravi, da so neprecenljivi. In rezultat?

Jan se sedaj predstavlja kot tržni vrtnar. Zelenjavo v celoti vzgaja sam – od semena do plodov. Ugotovil je, da s tem, ko vrtnari brez prekopavanja tal, ohranja naravno ravnovesje zemlje. Zelenjava, ki jo na takšen način pridela, pa je še bolj polnega okusa in zato sploh ni nenavadno, da je tudi zanimanje za njegove pridelke hitro zraslo.

Janov vrt se nahaja v Straži pri Novem mestu, je sedaj velik že kar 1000 m2, skozi celotno sezono pa na njem zraste več kot 30 različnih vrtnin. In kljub temu, da je dela veliko, na vrtu pa ni vedno sončno in toplo, svoje pisarne na prostem ne bi zamenjal za nič na svetu!

V Rifuzlu je Janova zelenjava na voljo sezonsko in po naročilu, občasno pa nas razvaja tudi z mikrozelenjem. 😛

Več …

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Kitajsko zelje”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja