Košarica
0,00 €

Kisle kumarice Vrtnarstvo Grah

3,00 

Domače hrustljave kisle kumarice Vrtnarstva Grah. V povratnem steklenem kozarčku po 720 ml.

Ni na zalogi

  • Izdelek kupiš v vračljivi stekleni embalaži.
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki.
  • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
Šifra: 000332 Kategorija: Brand:

Opis

Vložene kisle kumarice Vrtnarstva Grah slovijo po svoji ravno pravšnji kislosti in hrustljavosti. Iz Rifuzlovih polic jih vedno prav hitro zmanjka.

Kumarice prideluje in vlaga Nina iz Vrtnarstva Grah, kjer zelenjavo pridelujejo brez škropiv ali umetnih gnojil, ampak z veliko mero truda in ljubezni.

Uporaba in shranjevanje

Kisle kumarice lahko hrustaš kar same ali pa jih uporabiš v sendvičih, solatah, narezkih ali z njimi ustvarjaš domače kanapeje.

Pred odprtjem kozarec shranjuj v shrambi, po odprtju pa v hladilniku in porabi v nekaj tednih.

Logotip proizvajalca Vrtnarstvo Grah

Vrtnarstvo Grah

Nina in Aleš Grah sta želela imeti lasten vrt, saj sta hotela vedeti kaj jesta in kako je to zraslo. V začetku je bil vrt majhen, za njune potrebe, luštno je bilo vsake toliko pogledati, kako dobro raste vsa zelenjava in na koncu je je bilo dovolj tudi za sosede.

Porodila se jima je ideja, da mogoče domačo zelenjavo ponudita tudi drugim. Tistim, ki lastnega vrta nimajo. Zanimanja je bilo veliko, ko pa so ljudje dejansko videli in poskusili zelenjavo, ki sta jo pridelala, povpraševanju ni bilo konca.

Zelenjavo pridelujeta na način, kot so to delale naše mame, babice. Upoštevava pravila dobrih sosedov in kolobarjenja, vedno bolj se orientirata tudi na luno, ko sejeta, delata zastirke, pobirava škodljivce, tako da poseganje po škropilih večinoma ni potrebno.

In ker vsa zelenjava raste v tleh, kjer lahko dobi vsa potrebna hranila za uspešno rast, lahko res “zavohaš” tisto domačo zelenjavo, ki je prav taka kot doma, na vrtovih vrtičkarjev.

Tako njun vrt sedaj obsega nekaj več kot 2.000 kvadratnih metrov in vsako leto ga še povečata. Z zelenjavo so vsako leto zadovoljne tako lokalne gostilne, ki prisegajo na lokalno in kakovostno hrano, ki jo ponudijo naprej, kot tudi stranke, saj se vsako leto radi vračajo po še večje količine.

Več …

Kumarice, kis, voda, začimbe za vlaganje.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Kisle kumarice Vrtnarstvo Grah”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…