Košarica
0,00 €

Keramične slamice

14,30 

Komplet 4 keramičnih slamic v črni, beli ali modri barvi s priloženo ščetko za čiščenje.

  • Izdelek kupiš v papirnati/kartonski embalaži.
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki.
  • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
Šifra: 000789 Kategorija: Brand:

Opis

Ročno narejene keramične slamice izpod rok Tine iz CRMX Studia so nastale z namenom zmanjšanja plastičnih odpadkov. So elegantne in minimalistične ter izdelane iz porcelana najvišje kakovosti. Pri CRMX Studiu so razvili poseben postopek, kako z veliko mero natančnosti in ročnim delom nastanejo čudovite ravne slamice, ki jih nato žgejo pri zelo visoki temperaturi, kar naredi slamico neporozno. Takšne slamice so seveda namenjene večkratni uporabi.

Slamice imajo zunanji premer 8,3 mm, dolge pa so 18,3 cm. V Rifuzlu jih najdeš v treh različnih barvah: črni, beli ali modri.

V kompletu dobiš 4 keramične slamice in ščetko za čiščenje. Vse skupaj je lično zapakirano v papirnato embalažo, ki ti lahko služi tudi za prenašanje slamic na poti ali do tvojega najljubšega lokala. 😉

Uporaba

Pred prvo uporabo slamice splakni s toplo tekočo vodo. Po vsaki uporabi jih temeljito pomij z detergentom za posodo in priloženo ščetko ter dobro speri pod tekočo vodo. Lahko jih pomivaš tudi v pomivalnem stroju.

Slamice so iz zelo trdega materiala, zato vanje nikar ne zagrizi. Če se slamica okruši ali odlomi, prenehaj z uporabo, da ne pride do kakšne poškodbe. Ko bo tako slamica odslužila svojo prvotno nalogo, jo nato lahko uporabiš kot oporo za rastline, dekoracijo, ustvarjanje ali pa jo odvržeš med organske odpadke.

Zanimivost

Slamice izdeluje Tina, slovenska umetnica in keramičarka, pod imenom CRMX Studio. Za svoje izdelke pravi, da so narejeni z veliko mero natančnosti, potrpežljivosti in ljubezni, kar izžarevajo tudi keramične slamice. Sama je razvila poseben postopek za izdelavo keramičnih slamic in v procesu izdelave se vsako slamico na večih stopnjah ročno preveri, da je res brez razpok in ti bo služila vrsto let uporabe. Od njenih izdelkov v Rifuzlu najdeš še keramične podstavke za milo.

Logotip proizvajalca CRMX Studio

CRMX Studio

Pod imenom CRMXstudio ustvarja Tina – umetnica in keramičarka. Vse njene izdelke povezuje medij iz katerega izdeluje: glina. Uporablja najkvalitetnejšo glino in in glazuro, da so izdelki obstojni in dolgo uporabni.  Pri izdelavi se poslužuje različnih tehnik, vse mojstrovine pa so ročno izdelane in ročno pobarvane. CRMXstudio izdelki so v prvi vrsti močno uporabni, istočasno pa zelo estetski v svojem brezčasnem stilu.

V Rifuzlu najdeš CRMXstudio keramične slamice za večkratno uporabo ter minimalistične podstavke za milo.

Več …

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Keramične slamice”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…