Košarica
0,00 €

Jagodna marmelada Potočnik Poprask

4,70 

Ekstra domača jagodna marmelada z Ekološke kmetije Potočnik Poprask, narejena iz slovenskih jagod in pakirana v 212 ml steklen lonček.

1 na zalogi

  • Izdelek kupiš v vračljivi stekleni embalaži.
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki. Tatjana nam marmelade pripelje osebno in v vračljivi embalaži.
  • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
  • Veganski izdelek.
Šifra: 1018 Kategorija: Brand:

Opis

Ta slastna jagodna marmelada je narejena iz domačih jagod, izpod pridnih rok družine Potočnik Poprask. Svežim jagodam je dodan limonin sok in nekaj želirnega sladkorja. Marmelada ne vsebuje želatine in je zato primerna tudi za vegane.

Na voljo je v 212 ml steklenem povratnem kozarčku.

Uporaba in shranjevanje

Marmelada je odlična za na palačinke in kruh z maslom. Lahko pa jo dodaš tudi kosmičem za zajtrk ali v navaden jogurt. Zmešaš jo lahko z domačo albuminsko skuto ali pa vegansko škuto in si pripraviš okusno malico. Seveda pa je nepogrešljiva tudi pri peki sladic ali kot polnilo v krofih.

Marmelado lahko do odprtja shranjuješ v shrambi ali v omari. Po odprtju pa jo prestavi v hladilnik.

Čist kozarček prinesi nazaj v Rifuzl, da ga bomo vrnili dobavitelju v ponovno uporabo.

Zanimivost

Ekološka kmetija Potočnik Poprask je družinska kmetija v Šmartnem ob Paki, ki je znana po svojih sadnih, zeliščnih in pekovskih izdelkih. Ti so narejeni iz samih domačih in kvalitetnih sestavin. Si že poskusila njihove piškote z brusnicami in belo čokolado, ki so do sedaj prepričali še vsako stranko?

Eko kmetija Potočnik-Poprask

Eko kmetija Potočnik Poprask je ena prvih ekoloških kmetij v Šaleški dolini, saj so se z ekološkim certifikatom lahko pohvalili že leta 2003. V Rifuzlu najdeš njihove najrazličnejše marmelade, sirupe, ter slastne piškote. Tistim z brusnico in belo čokolado se je še kako težko upreti. Vse to je izdelano v domačem krogu, pod taktirko Aleša in Tatjane, ki poskrbita, da so sestavine kar se da kvalitetne in lokalne.

Med Rifuzlom in kmetijo Potočnik Poprask bi lahko napeljali kar redno linijo za prevažanje piškotov. Vedno jih namreč čisto prehitro zmanjka. Dobimo jih v vedrih, ki si jih s Tatjano izmenjujemo, tako pri tem ne nastane noben odpadek. Steklenice od sirupov in kozarce od marmelad prav tako vračamo, da jih na kmetiji ponovno napolnijo z dobrotami.

Več …

Jagode, želirni sladkor, limonin sok, poper.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Jagodna marmelada Potočnik Poprask”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…