🥬 Trenutno aktualno: naročilnica za zelenjavo
Košarica
0,00 €

Humus BioWay 200 g

4,00 

Veganski domač humus namaz iz čičerike 200 g BioWay v stekleni embalaži.

  • Izdelek kupiš brez embalaže.
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki.
  • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
  • Veganski izdelek.
Šifra: 000390 Kategorija: Brand:

Opis

BioWay domač humus je klasičnega orientalskega okusa in kremne teksture. Izdelan je na osnovi čičerike, z dodatkom tahinija (sezamove paste), česna, paradižnika, kaper in začimb. Humus je zaradi svojih sestavin odličen vir beljakovin, železa, magnezija, vitamina C in vlaknin.

Namaži ga na kruh, vanj pomoči svežo narezano zelenjavo ali pa dodaj k falaflom. Odličen je tudi kot priloga k pečeni zelenjavi.

Uporaba in shranjevanje

Hrani v hladilniku pri temperaturi do 8°C, po odprtju porabi v petih dneh.

Čist kozarček prinesi nazaj v Rifuzl, da ga bomo vrnili dobavitelju v ponovno uporabo.

Zanimivost

Pod znamko BioWay se podpisujejo spretne gurmanske roke, ki se na različne načine trudijo za boljši svet. Pulpo, ki ostane pri proizvodnji rastlinskih napitkov namenijo v dobrodelne namene. Običajno jo oblikujejo v slastne dobrodelne kokosove kroglice, ki so med drugim občasno na voljo tudi v Rifuzlu. Zbrani prostovoljni prispevki so vsak mesec namenjeni enemu od društev, ki se na tak ali drugačen način trudijo za dobrobit živali.

Logotip proizvajalca BioWay

BioWay

BIOWAY® je sinonim za kakovost in zdravje. Po tem je bil znan že Tanjin oče, ki ji je to miselnost predal. Priprava veganske hrane je bila njena strast, hobi, saj ko je zbolela ji vse kupljeno ni bilo všeč. Vedno je rada delila vegansko hrano za pokušnjo med ljudi in vedno bolj so jo nagovarjali naj prične izdelovati za trg.

Ko je certificiralala BIOWAY® izdelke, je na Vegan certifikat dodala še hrano, ki ji danes predstavlja neizmerno veselje in zadovoljstvo, ko vidi toliko zadovoljnih brbončic ob okušanju ‘njene’ hrane. Skrb za okolje ji pomeni tudi zero waste pri proizvodnji, torej je skrb za čim manj odpadkov takoj na drugem mestu – za kvaliteto surovin.

Tako je nastal projekt ‘Dobrodelne kroglice’, ki ji je osebno zelo pri srcu, saj se z njimi ognemo ‘odpadku’ pri proizvodnji, podelimo dober produkt ljudem – brezplačno, ter v Rifuzlu zbiramo prostovoljne prispevke za pomoč potrebnim žival’cam.

Več …

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Humus BioWay 200 g”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja