✨ Naročilnica je trenutno ODPRTA!
Košarica
0,00 €

Grozdni sok Trstenjak

2,90 

100% grozdni sok od Ekološkega sadjarstva Trstenjak. Ta aromatičen sok je izdelan iz Prleških sort Jurka, Izabela, Klinton. 100% iz grozdja, brez dodanega sladkorja.

  • Izdelek kupiš v stekleni embalaži.
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki. Trstenjakovi nam sokove pripeljejo osebno in pri tem ne nastanejo odpadki.
  • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
  • Veganski izdelek.
Šifra: 1426 Kategorija: Brand:

Opis

100% grozdni sok Ekološkega sadjarstva Trstenjak je res grozdno dober! 😀 To ni kar en navaden sok, izdelan je namreč iz domačih Prleških samorodnih vrst: Izabele, Jurke, Klinton, Modre frankinje, Gamay… Te dajo soku posebno sentimentalno aromo, ki je v nizkocenovnih groznih sokovih ne okusiš. Poleg tega je grozdni sok bogat z vitamini C in B, minerali in flavonoidi. Sok je med obdelavo pasteriziran in segret le do nujno potrebne temperature. Ne vsebuje nobenih konzervansov in je brez dodanega sladkorja.

Grozdni sok je v Rifuzlu na voljo v 1 l steklenici, ki pa žal ni povratna. Vseeno jo lahko vrneš v Rifuzl, da jo bomo ponudile drugim strankam v ponovno uporabo.

Uporaba in shranjevanje

Grozdni sok je pripravljen za pitje. Lahko ga piješ kar tako ali pa ga razredčiš z vodo. Dodaš ga lahko svojemu najljubšemu smoothiju, v cocktail, vroč čaj ali pa doma narejeno kombučo. Možnosti je neskončno!

Sok je izdelan izključno iz sadja, kar pomeni da se lahko serije med sabo razlikujejo tako v barvi kot v okusu. Grozdni sok lahko na dnu vsebuje usedlino podobno vinskemu kamnu. Ta se naravno pojavi, ker je sok brez kemičnih dodatkov.

Pred odprtjem sok shranjuj na sobni temperaturi, po odprtju pa ga prestavi v hladilnik in ga porabi v nekaj dneh.

Logotip proizvajalca Ekološko sadjarstvo Trstenjak

Ekološko sadjarstvo Trstenjak

Sadjarski začetki družine Trstenjak segajo v leto 1962 in že od takrat se o njih širi dober glas. V tem času se je njihova pridelava povečala na 40.000 sadnih dreves. Znani so predvsem po sadnih sokovih, ki so iztisnjeni iz svežega in zrelega sadja. In ker sokovom niso dodani nobeni ojačevalci okusa in umetni dodatki, je vsaka serija sokova malce drugačna a nič manj okusna.

Trstenjakovi, ki imajo svoje nasade v Ljutomeru, večino svojih produktov prodajo v šole, vrtce, pa tudi v večje trgovine. Rifuzl zalagajo s sadnimi sokovi, suhim sadjem, v času sezone pa tudi s svežim.

Več …

100% grozdni sok iz samorodnih sort Jurka, Izabela, Gamay, Klinton in Modra Frankinja.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Grozdni sok Trstenjak”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja