🥬 Trenutno aktualno: naročilnica za zelenjavo
Košarica
0,00 € / kg

Granola dišeče jabolko

16,30  / kg

Domača granola dišeče jabolko Fruštek na rinfuzo.

  • Kupiš z lastno embalažo. Najbolj priporočamo steklene kozarce, posode za hrano, vrečke (platnene, plastične).
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki.
  • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
  • Veganski izdelek.
Šifra: 000700 Kategorija: Brand:

Opis

Granola dišeče jabolko je mešanica ovsenih kosmičev, jabolk in mandljev, začinjena z s prazničnimi začimbami in sladkana z agavinim sirupom, zato je tudi primerna za vegane.

S Fruštkom si ne boš nikoli več želel-a izpustiti zajtrka. Je nasiten, hranljiv, brez sladkorja, in zelo okusen zaradi skrbno izbranih sestavin in začimb.

Fruštkove granole najdeš v Rifuzlu v najrazličnejših okusih in seveda na rinfuzo. Preveri še:

Fruštkovo granolo s kokosom in temno čokolado, granolo z lešniki in brusnicami, granolo z malinami, granolo z mandlji in kakavom ter granolo čokoladni medenjak.

Priprava in shranjevanje

Fruštek si pripravi za zajtrk ali malico s toplim mlekom, jogurtom – kravjim ali rastlinskim. Za ekstra vitamine dodaj še pest svežega sadja.
Kozarec Fruštkove granole je tudi čudovito darilo.

Hrani na suhem mestu na sobni temperaturi.

Opozorilo:
Granola lahko vsebuje sledi oreščkov (mandljev, lešnikov, orehov, indijskih oreščkov), sezama, arašidov ali delce lupin.

Zanimivost

Fruštek je nastal iz želje po manj sladki granoli, katere na tržišču ni prav veliko. Anja iz Fruštka se trudi, da bi za pripravo granol izbrala čim bolj kakovostne sestavine in če se le da lokalne in ekološke pridelave. Sodeluje s slovenskimi čebelarji in kmetovalci.

Logotip proizvajalca Fruštek

Fruštek

Fruštek je prva slovenska znamka hrustljave granole brez sladkorja, ki jo z ljubeznijo in lastnimi rokami ustvarjajo že od leta 2014! Takrat je Fruštkova ustanoviteljica Anja dokončno obupala pri iskanju hrustljavih müslijev v trgovinah, saj so vsi vsebovali ogromno sladkorja, in se odločila narediti svojo, domačo in neprimerno manj sladko različico.

Njihove granole so hrustljavo zapečene mešanice kosmičev, oreščkov in suhega sadja iz najboljših sestavin ekološke in lokalne pridelave, sladkani samo s slovenskim medom in agavinim sirupom. Nenehno ustvarjanje novih okusov je njihova strast, prodaja s čim manj embalaže pa eden glavnih izzivov v minulem letu.

Privošči si zdrav zajtrk, privošči si Fruštek!

Več …

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Granola dišeče jabolko”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja