🥬 Trenutno aktualno: naročilnica za zelenjavo
Košarica
0,00 €

Granola čokoladni medenjak Fruštek v kozarcu 300 g

9,80 

Domača granola čokoladni medenjak Fruštek v steklenem kozarcu na patent 300 g.

  • Izdelek kupiš v stekleni embalaži.
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki.
  • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
Šifra: 000695 Kategorija:

Opis

Granola čokoladni medenjak je praznična različica Fruštkovih granol, ki je v ponudbi predvsem v času zimskih praznikov. Ker je že pakirana – v kvadratnem steklenem kozarcu na patent, je odlično darilo za tvoje najbližje. Kozarec je seveda namenjen večkratni uporabi in temu, da si ga čim večkrat napolniš z granolo.

Čokoladni medenjak je čokoholična dekadentna mešanica hrustljavih ovsenih kosmičev, kakava, čokolade, prosenih snežink, medu in prazničnih začimb. Zaradi vsebnosti medu ni primerna za vegane.

S Fruštkom si ne boš nikoli več želel-a izpustiti zajtrka. Je nasiten, hranljiv, brez sladkorja, in zelo okusen zaradi skrbno izbranih sestavin in začimb.

Poleg pakirane granole čokoladni medenjak, najdeš v Rifuzlu še druge Fruštkove granole, ki so na voljo v rinfuzi: Fruštkovo granolo dišeče jabolko, granolo z lešniki in brusnicami, granolo z malinami, granolo z mandlji in kakavom ter granolo s kokosom in temno čokolado.

Priprava in shranjevanje

Fruštek si pripravi za zajtrk ali malico s toplim mlekom, jogurtom – kravjim ali rastlinskim. Za ekstra vitamine dodaj še pest svežega sadja.
Kozarec Fruštkove granole je tudi čudovito darilo.

Granolo shranjuj v suhem prostoru na sobni temperaturi.

Opozorilo:
Granola lahko vsebuje sledi oreščkov (mandljev, lešnikov, orehov, indijskih oreščkov), sezama, arašidov ali delce lupin.

Zanimivost

Fruštek je nastal iz želje po manj sladki granoli, katere na tržišču ni prav veliko. Anja iz Fruštka se trudi, da bi za pripravo granol izbrala čim bolj kakovostne sestavine in če se le da lokalne in ekološke pridelave. Sodeluje s slovenskimi čebelarji in kmetovalci.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Granola čokoladni medenjak Fruštek v kozarcu 300 g”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja