🥬 Trenutno aktualno: naročilnica za zelenjavo
Košarica
0,00 €

Gospodinjske rokavice iz lateksa S If You Care

4,90 

Razgradljive kompostabilne gospodinjske rokavice iz lateksa If You Care velikosti S.

Šifra: 000606 Kategorija: Brand:

Opis

Gospodinjske rokavice If You Care so izdelane iz FSC certificiranega lateksa. To je biorazgradljiva guma naravnega izvora, ki jo pridobivajo iz kontroliranih plantaž. Rokavice so namenjeni večkratni uporabi in so temu primerno tudi odporne in kompaktne. Notranjost je za večje udobje prevlečena s tanko plastjo bombaža. Uporabljaš jih lahko tako v kuhinji in kopalnici, kot tudi za vrtna opravila.

V Rifuzlu so rokavice na voljo v treh različnih velikostih: S, M in L.

Uporaba

Rokavice so za večkratno uporabo. Ko pa dobijo luknjo, jih s škarjami razreži na majhne koščke in odloži med biološke odpadke ali pa na domači kompost. Bombaž in lateks se pod naravnimi vplivi popolnoma razgradita in sta okolju prijazna, s tem ko rokavice razrežeš na majhne koščke pa samo pospešiš proces.

Shranjevanje

Rokavice shranjuj v suhem prostoru in stran od neposredne sončne svetlobe.

Zanimivost

Organizacija Fair rubber se ukvarja z izboljšanjem delovnih in življenjskih pogojev primarnih proizvajalcev naravnega lateksa, pa tudi spodbuja okolju prijazno proizvodnjo naravnega kavčuka, saj proizvodnja brez kemikalij v prvi vrsti vpliva na delavce.
Več o tem si lahko prebereš tukaj.

Logotip proizvajalca If You Care

If You Care

If You Care izdelki so za vse, ki jim je mar in ki se zavedajo, da se vse velike spremembe začnejo z majhnimi dejanji v okviru doma. Vsak izmed nas lahko prispeva k varovanju okolja in še tako majhen prispevek je boljši kot noben.

If You Care združuje dvoje: okolju najbolj prijazne izdelke za kuhinjo in gospodinjstvo ter visoko kakovostne in najučinkovitejše ekološke alternative, s katerimi zmanjšujemo količino odpadkov v domu. Izdelki so narejeni iz obnovljivih virov, pri proizvodnji se prisega na trajnostno gospodarjenje z gozdovi, uporaba izdelkov pa zmanjšuje ogljični odtis gospodinjstva.

Izdelki If You Care ne vsebujejo gensko spremenjenih organizmov, niso in nikoli ne bodo testirani na živalih, papir ni beljen, pri proizvodnji pa se ne uporablja klora in naftnih derivatov.

Zakaj uporabljati izdelke If You Care? Ker vam je mar!

Več …

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Gospodinjske rokavice iz lateksa S If You Care”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja