🥬 Trenutno aktualno: naročilnica za zelenjavo
Košarica
0,00 € / kg

Gel za strojno pomivanje posode Odori

8,40  / kg

Gel oziroma detergent za strojno pomivanje posode slovenske znamke Odori. Naraven in biorazgradljiv, tudi z ekološkim in veganskim certifikatom.

Šifra: 000141 Kategorija: Brand:

Opis

Gel za strojno pomivanje posode se ponaša s svežim vonjem limete. Učinkovito raztaplja vodni kamen in maščobo, ter odstranjuje trdovratne madeže. Je biorazgradljiv, prijazen do okolja in narejen iz učinkovitih naravnih sestavin. Te zagotavljajo visok sijaj po vsakem pranju.

V Rifuzlu je v rinfuzi na voljo tudi Odori gel za ročno pomivanje posode.

Uporaba

Priporočeno doziranje je 30mL detergenta za eno pomivanje. Seveda pa je potrebno upoštevati velikost pomivalnega stroja in navodila proizvajalca tvojega pralnega stroja. Prednost gela pred tabletami je v tem, da ga lahko doziraš po želji – glede na količino in umazanost posode. Poleg tega pa na posodi ne boš nikoli več našel/-a ostankov neraztopljene tablete.

Opozorilo
Shranjuj stran od dosega rok otrok.

Previdno, da ne pride v stik z očmi. če se to zgodi, previdno izpiraj z vodo nekaj minut. Odstrani kontaktne leče, če je to mogoče. Če draženje oči ne poneha, poišči zdravstveno pomoč.

Shranjevanje

Najbolje bo, da za shranjevanje uporabiš kar rabljeno embalaže od gelov, ki si jih še kupil/-a v plastični embalaži. Te omogočajo natančno doziranje, saj imajo na pokrovčku manjšo odprtino. Poleg tega pa je vedno dobro da embalažo uporabljamo dokler se popolnoma ne iztroši (tudi če je plastična), da ne pristane prehitro na smetišču.

Zanimivost

Odori je slovensko podjetje, ki se je razvilo iz domače lekarne. Izdelujejo 100% naravne izdelke.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Gel za strojno pomivanje posode Odori”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja