✨ Naročilnica je trenutno ODPRTA!
Košarica
0,00 €

Figova marmelada brez dodanega sladkorja Domače dobrote Metka

4,50 

Slastna figova domača marmelada brez dodanega sladkorja Domače dobrote Metka, 200 g.

5 na zalogi

  • Izdelek kupiš v vračljivi stekleni embalaži.
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki. Metka nam izdelke pripelje osebno.
  • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
  • Veganski izdelek.
Šifra: 000532 Kategorija: Brand:

Opis

Figova marmelada je izdelana iz neškropljenih primorskih fig, ki so že same po sebi tako sladke, da dodatnega slajenja ne potrebujejo. Zato ima tale kozarček marmelade 100 % sadni delež in je brez dodanega sladkorja, a zelo polnega okusa! Marmelada za želiranje vsebuje agar-agar in je zato primerna tudi za vegane.

Uporaba in shranjevanje

Marmelade niso samo za na kruh. Z njo si lahko obogatiš jogurt, kosmiče, skuto ali pa kakšno drugo sladico. Preprost in hranljiv zajtrk z marmelado je tako lahko tudi kuhana prosena kaša, na katero po vrhu dodaš žlico marmelade.

Pred odprtjem marmelado shranjuj v omari ali shrambi, po odprtju jo prestavi v hladilnik in po priporočilu porabi v enem tednu (če boš zajemal/a s čisto žlico ti bo lahko zdržala tudi dlje).

Čist kozarček prinesi nazaj v Rifuzl, da ga bomo vrnili dobavitelju v ponovno uporabo.

Zanimivost

Ker je ta marmelada brez dodanega sladkorja, je primerna tudi za ljudi, ki imajo težave s povišanim krvnim sladkorjem ali pa za tiste, ki želijo omejiti sladkor v svoji prehrani.

Logotip proizvajalca Domače dobrote Metka

Domače dobrote Metka

Domače dobrote Metka je mlada družinska kmetija iz Dornberka v Vipavski dolini, ki se ukvarja s pridelavo in predelavo sadja, zelenjave in zelišč. V svojih proizvodih uporabljajo lastne pridelke ali pa se obrnejo na okoliške kmetije. In tako nastanejo okusne domače marmelade s čisto malo sladkorja ali pa take popolnoma brez. Zelenjavo vložijo na kislo ali pa pripravijo različne shranke v obliki zelenjavnih namazov in omak. Domača zelišča in cvetove pa spremenijo v osvežilne sirupe. Si že poskusil-a njihov rožmarinov ali bezgov sirup? 😛

Domače dobrote Metka prepoznamo po izvirnih kombinacijah, preprostih sestavinah, brez umetnih dodatkov in pretiranih količin soli. Skupno pa jim je to, da vse nastane pod rokami marljive Metke, ki v kozarčke vkuha še veliko mero ljubezni.

Izdelke Domače dobrote Metka dobiš v povratnih kozarčkih, ki jih vrnemo Metki, da jih ponovno napolni. Še posebej vesela je tistih kozarcev, ki do nje prispejo že brez nalepke. 😉

Več …

Sveže domače fige 99 %, limonin sok, želirno sredstvo: agar agar. Izdelano iz 120 g sadja na 100 g končnega izdelka. Brez dodanih sladkorjev. Vsebuje naravno prisotne sladkorje.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Figova marmelada brez dodanega sladkorja Domače dobrote Metka”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…