🥬 Trenutno aktualno: naročilnica za zelenjavo
Košarica
0,00 €

Etui za zobno ščetko

9,99 

Potovalni etui za zobno ščetko iz bambusa Dantesmile.

Šifra: 000077 Kategorija: Brand:

Opis

Etui za ščetko je narejen iz bambusa, zato je odlična alternativa plastičnim potovalnim etuijem. V dolžino meri 21cm, premer pa je približno 2,5cm, tako da je primeren za shranjevanje večje ščetke (za odrasle) Dantesmile (ki jo v Rifuzlu dobiš v mnogih različnih barvah) ali pa kakšne druge ščetke podobne velikosti. Etui ima na obeh koncih prezračevalni luknjici za zračenje ščetke.

Uporaba

Etui vzemi s sabo na izlet ali potovanje, da bo tvoja zobna ščetka vedno na varnem in pri roki. Po potrebi očisti z navadno vodo in osuši do suhega.

Zanimivost

Si vedel/-a, da bambus sploh ni drevo, ampak ga uvrščamo v družino trav. Bambus zato raste zelo hitro, izdelki iz njega pa so tako veliko bolj trajnostni kot tisti iz lesa. Bolj konkretno: Mosu bambus, iz katerega izdelujejo tudi glavnike Dantesmile, zraste dnevno tudi po 1 meter. Za rast ne potrebuje veliko vode in za vzgojo ni potrebno posegati po škodljivih pesticidih. Skrb za dobrobit pand, ki se z bambusom prehranjujejo pa je odveč, saj je to druga vrta bambusa, ki pandam ne gre zelo v slast. Poleg tega pa ga pridobivajo iz posebej vzgojenih nasadov in ne iz življenjskega prostora pand.

Logotip proizvajalca Dantesmile

Dantesmile

Dantesmile je prva linija izdelkov za dom brez odpadkov in naravnih izdelkov v Sloveniji. Lastnica podjetja Jasmina Avbar pravi tako:

“Danesmile je posvečen mojemu sinu Danteju in vsem sinovom in hčeram našega PLANETA.”

Pot zmanjševanja odpadkov je lahko uspešna le, če spremenimo svoje navade in uporabljamo čim manj izdelkov za enkratno uporabo.

Zato pri Dantesmile uporabljajo le ekološki bombaž, za izdelavo folij uporabljajo čebelji vosek lokalnega ekološkega čebelarja, Jasmina nabira smolo iz okoliških gozdov. Izdeluje tudi Kafetkarce, krpice za pomivanje posode iz rabljenih jutinih vreč, ki jih dobi od lokalnih pražarn kave. Za njihove »lesene« izdelke za večkratno uporabo uporabljajo trajnostni moso bambus in ne les. Nasadili so tudi testni nasad buče lufa, ki se super obnesejo namesto plastičnih gobic v kuhinji in kopalnici.

Več …

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Etui za zobno ščetko”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja