🥬 Trenutno aktualno: naročilnica za zelenjavo
Košarica
0,00 €

Etui za zobno ščetko

9,99 

Potovalni etui za zobno ščetko iz bambusa Dantesmile.

Šifra: 000077 Kategorija: Brand:

Opis

Etui za ščetko je narejen iz bambusa, zato je odlična alternativa plastičnim potovalnim etuijem. V dolžino meri 21cm, premer pa je približno 2,5cm, tako da je primeren za shranjevanje večje ščetke (za odrasle) Dantesmile (ki jo v Rifuzlu dobiš v mnogih različnih barvah) ali pa kakšne druge ščetke podobne velikosti. Etui ima na obeh koncih prezračevalni luknjici za zračenje ščetke.

Uporaba

Etui vzemi s sabo na izlet ali potovanje, da bo tvoja zobna ščetka vedno na varnem in pri roki. Po potrebi očisti z navadno vodo in osuši do suhega.

Zanimivost

Si vedel/-a, da bambus sploh ni drevo, ampak ga uvrščamo v družino trav. Bambus zato raste zelo hitro, izdelki iz njega pa so tako veliko bolj trajnostni kot tisti iz lesa. Bolj konkretno: Mosu bambus, iz katerega izdelujejo tudi glavnike Dantesmile, zraste dnevno tudi po 1 meter. Za rast ne potrebuje veliko vode in za vzgojo ni potrebno posegati po škodljivih pesticidih. Skrb za dobrobit pand, ki se z bambusom prehranjujejo pa je odveč, saj je to druga vrta bambusa, ki pandam ne gre zelo v slast. Poleg tega pa ga pridobivajo iz posebej vzgojenih nasadov in ne iz življenjskega prostora pand.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Etui za zobno ščetko”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja