✨ Naročilnica je trenutno ODPRTA!
Košarica
0,00 € / kg

Eko Pergerjevi žele bonboni

34,00  / kg

Pergerjevi eko žele bonboni v dveh različicah. Mešani sadni ali ingverjevi, na voljo na rinfuzo.

  • Kupiš z lastno embalažo. Najbolj priporočamo steklene kozarce, posode za hrano, vrečke (platnene, plastične).
  • Pri dobavi tega izdelka nastane nekaj odpadkov. Pergerjeve bonbone dobimo v papirnatih vrečkah, ki jih porabimo za odlaganje bioloških odpadkov.
  • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
  • Izdelek z ekološkim certifikatom.
  • Brez laktoze.
  • Lahko vsebuje gluten v sledovih.
Šifra: 000468 Kategorija: Brand:

Opis

Tudi slastne Pergerjeve bonbone lahko dobiš na rinfuzo in se izogneš majhnim plastičnim pakiranjem bonbonov! V ponudbi so klasične žele kocke različnih okusov ter trdi zeliščni bonboni.

Pergerjevi eko žele bonboni so narejeni ročno in ne vsebujejo želatine ali umetnih barvil. Narejeni so namreč iz pektina iz citrusov ter obarvani z naravnimi barvili kot so rdeča pesa, kurkuma in spirulina. Dodan jim je tudi ekološki med, kocke pa so posute z nerafiniranim trsnim sladkorjem.

Žele bonbone najdeš pri nas v dveh okusih:

  • mešanica sadnih bonbonov z naravnimi aromami in barvili: jagoda, ananas, gozdni sadeži in limona
  • ingverjevi bonboni, ki so malo bolj ostrega in rahlo pekočega okusa. (Stranke so nam sporočile, da se super obnesejo tudi pri slabosti v avtu.)

Uporaba in shranjevanje

Bonbone v Rifuzlu dobiš na rinfuzo, zato le prinesi svojo posodico ali vrečko in jo napolni do vrha. Gotovo te bodo pri tem dejanju budno spremljale otroške oči. 😉

Shranjuj jih na sobni temperaturi in v suhem prostoru in če ne želiš, da jih takoj zmanjka, postavi v zadnji predel omare. 😉

Logotip proizvajalca Perger 1757

Perger 1757

Če kdo zna ohranjati družinsko tradicijo, so to Pergerjevi. Njihova bogata lectarska, svečarska in medičarska dediščina se namreč prenaša že na deveto generacijo. V vseh letih delovanja so njihovi izdelki postali že skoraj kultni. Pri tem ne pozabljajo na naravo, saj uporabljajo le najboljše, 100% naravne sestavine. V Rifuzlu so še posebej iskani njihovi bio bonboni, ki so brez želatine in glutena in so, kar je najpomembneje, pristnih sadnih okusov. Sladijo jih z medom in barvajo z ekološko rdečo peso, kurkumo in spirulino.

Perger 1757 je nosilec nesnovne kulturne dediščine za panogo lectarstva in prejemnik najvišjega priznanja domače in umetnostne obrti Zlata Vitica.

V Rifuzlu se ponudba Pergerjevih izdelkov vztrajno povečuje. Na naših policah najdeš: bio žele sadne, ingverjeve in jabolčne bonbone, pražene mandlje v medu in praznične medenjake. Vse seveda na rinfuzo.

Več …

Mešani sadni bonboni: nerafiniran trsni sladkor*, glukozni sirup*, voda, želirno sredstvo: pektin iz citrusov, med* 2 %, sredstva za uravnavanje kislosti: citronska kislina, naravne arome: ananas, jagoda, gozdni sadeži, limona, barvila: kurkuma*, rdeča pesa*, alge-spirulina*.

Ingverjevi bonboni: nerafiniran trsni sladkor*, glukozni sladkor*, voda, želirno sredstvo: pektin iz citrusov, med* 2%, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina, ingver v prahu* 0,5 %.

*iz kontrolirane ekološke pridelave.
Kontrolira: SI-EKO-002

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Eko Pergerjevi žele bonboni”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…