Košarica
0,00 €

Eko vino Wild rose Šoster

9,90 

Ekološko polsladko vino Wild rose Ekološke kmetije Šošter v povratni steklenici, 0,75 l.

  • Izdelek kupiš v vračljivi stekleni embalaži s kavcijo 0,50 .
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki.
  • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
  • Izdelek z ekološkim certifikatom.
Šifra: 1030 Kategorija: Brand:

Opis

Pridelano na prekrasnem območju ljutomersko – ormoških goric je to aromatično vino nastalo iz treh odpornih sort: Monarch, Cabernet Cortis in Sauvigner Gris, saj dobro obrodijo tudi brez uporabe škropiv.

Ime Wild rose ponazarja mladostni karakter vina in njegove divje arome. Pridelano je na osnovi naravno prisotnih kvasovk, zorjeno pa na finih drožeh. Gre za polsladko lahkotno vino rožnate barve, z dokaj nizko kislino in prijetnim okusom. Arome so izrazito sadne in spominjajo na jagode in češnje.

Wild rose se bo odlično podal k sladici, saj bodo tako njegove sadne arome prišle še bolj do izraza. Če te bo vino prepričalo, moraš zagotovo poskusiti tudi naravno penino Wild Rose Pet Nat, ki je med Rifuzlovimi strankami zelo priljubljena v prazničnem času.

Logotip proizvajalca Ekološka kmetija Šoster

Ekološka kmetija Šoster

Na ekološki kmetiji Šoster pridelujejo vino na naravi in človeku prijazen način, brez uporabe herbicidov in umetnih gnojil, z zavedanjem, da je čista Zemlja naše največje bogastvo.

Njihovi vinogradi ležijo v osrčju Jeruzalemskih goric, ki s svojimi vrhunskimi legami nudijo odlične pogoje za pridelavo belih vin.

Vina pridelujejo kar se da naravno, s spontano fermentacijo na lastnih kvasovkah, zorenjem v lesenih sodih in minimalnimi dodatki sulfitov.

Več …

Vsebuje 12 % alkohola in žveplov sulfit.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Eko vino Wild rose Šoster”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja