Košarica
0,00 €

Eko vino Sauvignon Šoster

9,90 

Ekološko suho belo vino Sauvignon Ekološke kmetije Šošter v povratni steklenici, 0,75 l.

  • Izdelek kupiš v vračljivi stekleni embalaži s kavcijo 0,40 .
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki.
  • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
  • Izdelek z ekološkim certifikatom.
Šifra: 000363 Kategorija: Brand:

Opis

Pridelano na prekrasnem območju ljutomersko – ormoških goric to aromatično in okusno vino sodi med nepogrešljivo sestavino slovenske “jeruzalemske” kulinarične kulture. Rodovitnost pokrajine zagotavljata uspevanje najkvalitetnejših ekoloških trt ter iz njih obranega grozdja, ki se prideluje v kvalitetna bela vina Ekološke kmetije Šošter.

Suho belo vino Sauvignon je nastalo iz kratke maceracije grozdja, kateri je sledilo vrenje v nerjaveči posodi in nato še trimesečno zorenje v sodu iz akacije. To zorenje je dodalo vinu poseben zlatkast barvni odtenek, vonj in okus. Arome tega harmoničnega in polnega vina so sveže in sadne, od tropskih sadežev pa do svežine bezgovih cvetov.

Logotip proizvajalca Ekološka kmetija Šoster

Ekološka kmetija Šoster

Na ekološki kmetiji Šoster pridelujejo vino na naravi in človeku prijazen način, brez uporabe herbicidov in umetnih gnojil, z zavedanjem, da je čista Zemlja naše največje bogastvo.

Njihovi vinogradi ležijo v osrčju Jeruzalemskih goric, ki s svojimi vrhunskimi legami nudijo odlične pogoje za pridelavo belih vin.

Vina pridelujejo kar se da naravno, s spontano fermentacijo na lastnih kvasovkah, zorenjem v lesenih sodih in minimalnimi dodatki sulfitov.

Več …

Vsebnost alkohola je 13,5 %. Vsebuje žveplov sulfit.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Eko vino Sauvignon Šoster”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja