✨ Naročilnica je trenutno ODPRTA!
Košarica
0,00 €

Eko vino Panter PriMar

9,90 

Ekološko suho rdeče vino Panter PriMar. Pridelano na ekološki kmetiji Kumar, v povratni steklenici, 0,75 l.

  • Izdelek kupiš v vračljivi stekleni embalaži s kavcijo 0,50 .
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki.
  • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
  • Izdelek z ekološkim certifikatom.
Šifra: 000919 Kategorija: Brand:

Opis

Ekološka domačija Kumar se nahaja v idilični vasici Šmartno v osrčju Brd, kjer se že vrsto let ukvarjajo z ekološko pridelavo vina. Takšna vina so polna arome in vsebujejo minimalni dodatek žvepla, zato lahko uživaš v polnosti okusa, ki ga je razvilo grozdje tekom fermentacije.

Ekološko vino Panter je suho rdeče vino z bogato aromo, ki je prepričala že marsikaterega ljubitelja rdečih vin. Super se poda tako k mesnim kot zelenjavnim jedem.

Logotip proizvajalca Domačija Kumar

Domačija Kumar

V vasi Šmartno v osrčju Goriških brd se nahaja domačija Kumar. To je kraj, kjer so doma pridni in dobri ljudje. Kmetijo vodi Primož, največ pomoči in podpore mu nudita oče Ivan in mati Albina, pa tudi bratje in sestre: Patricija, Božidar, Marina in Martin, ter ostali sorodniki. Pri Kumarjevih se že dolga leta ukvarjajo sadjarstvom in oljkarstvom, v prvi vrsti pa z gojenjem ekološkega grozdja in pridelave prav tako ekološkega vina. To pomeni, da na domačiji Kumar za pridelavo grozdja ne uporabljajo mineralnih gnojil in fitofarmacevtskih sredstev. Da trta uspešno obrodi, pa morajo že v začetku izbrati čim bolj odporne sorte. Pri predelavi v vino uporabljajo droži – grozdju lastne glive, vretje pa poteka bistveno bolj počasi kot pri konvencionalnih postopkih. Prav tako jim je dovoljeno dodajati le minimalne količine žvepla.

Vino domačije Kumar je združeno pod znamko PriMar, ki je ime dobila po gospodarju Primožu. V Rifuzlu sta na voljo vini Rebula in Panter. Steklenico pa le prinesi nazaj, saj jih Primož z veseljem vzame in jih ponovno napolni.

Več …

Kontrolira: SI-EKO-002

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Eko vino Panter PriMar”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja