✨ Naročilnica je trenutno ODPRTA!
Košarica
0,00 €

Eko vanilijev jogurt Kukenberger 300 ml

2,20 

Eko vanilijev jogurt iz kravjega mleka senene prireje 300 ml Kukenberger, v stekleni povratni embalaži. Za okusen zajtrk ali malico.

Ta izdelek lahko kupiš le preko Rifuzlove naročilnice ali v trgovini.

  • Izdelek kupiš v vračljivi stekleni embalaži s kavcijo 0,20 .
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki. Kukenbergerjevi nam mlečne izdelke pripeljejo osebno.
  • 🇸🇮 Slovenski izdelek.
  • Izdelek z ekološkim certifikatom.
  • Lahko vsebuje laktozo v sledovih.
Šifra: 1264 Kategorija: Brand:

Opis

Eko vanilijev jogurt Kukenberger je kremast jogurt s čudovito blago aromo vanilije. Izdelan je iz ekološkega kravjega mleka senene prireje. Za razliko od industrijsko pridelanih vanilijevih jogurtov, ki so običajno rumene barve (zaradi umetnih barvil), je Kukenbergerjev vanilijev jogurt skoraj brezbarven. Dodan mu je namreč samo zmlet strok vanilije.

Uporaba in shranjevanje

Vanilijev jogurt je odličen za zajtrk ali popoldansko malico. Lahko pa ga obogatiš s svežim sadjem in kosmiči.

Pri naravnih mlečnih izdelkih je temperatura shranjevanja izredno pomembna. Vsi izdelki so namreč polni organizmov, ki na višjih temperaturah zaživijo in začnejo predelovati izdelek. To lahko opaziš kot kisanje mleka, ali pa poslabšanje okusa že kislih izdelkov. Predviden rok uporabe izdelka lahko tako dosežeš le s pravilnim shranjevanjem. Zato vse mlečne izdelke shranjuj v hladilniku.
Čisto steklenico prinesi nazaj v Rifuzl, vrnili ti bomo kavcijo, steklenica pa bo ponovno uporabljena.

Zanimivost

Veš kaj je seneno mleko? Dajejo ga živali, ki se v glavnem prehranjujejo s senom in ne s silažo. To pomeni, da imajo pozimi na jedilniku seno (in nekaj malega močnih krmil), poleti pa se pasejo. Seneno mleko ima v primerjavi s konvencionalnim mlekom dokazano ugodnejšo maščobnokislinsko sestavo in vsebuje več esencialnih maščobnih kislin. Vsebuje tudi več vitamin E in β-karotena.

Logotip proizvajalca Ekološka kmetija Kukenberger

Ekološka kmetija Kukenberger

Ekološka kmetija Kukenberger se razprostira na 24 ha površine v okolici Trebnjega. Pohvalijo se lahko z ekološkim certifikatom za vse svoje mlečne izdelke, ter z mnogimi državnimi nagradami. Njihova posebnost so seneno mleko in iz njega pripravljeni mlečni izdelki, ki so najvišje možne kakovosti, saj so živali hranjene 100% brez silaže. Kravam je na voljo prostoren in odprt hlev, najboljše pa se počutijo na paši, kjer tudi preživijo večji del leta. Mleko v glavnem predelujejo v jogurte, skute in sir, velik nabor Kukenbergerjevih izdelkov pa najdeš tudi v Rifuzlovem hladilniku.

Ker se zavedajo, da dobrega podjetja ni brez dobrih ljudi, se zelo trudijo, da delovni čas prilagodijo ljudem in ne ljudi delovnemu času. Skrbijo za dobro vzdušje v kolektivu in se neprestano izobražujejo ter izpopolnjujejo na vseh področjih.

Ekološka kmetija Kukenberger je pred nekaj leti naredila zelo velik korak v ponudbi brezembalažnih mlečnih izdelkov v Sloveniji, saj so večji del svoje ponudbe zapakirali v povratno stekleno embalažo. In to ne le za potrebe Rifuzla, temveč za vse svoje stranke. Zelo pohvalno! Embalaža tako kroži med kmetijo in strankami, med tem pa se napolni s prvovrstnimi mlečnimi izdelki.

Več …

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Eko vanilijev jogurt Kukenberger 300 ml”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja