Košarica
0,00 € / kg

Eko študentska hrana

17,90  / kg

Mešanica ekoloških oreščkov (indijskih, brazilskih, lešnikov,..)  in rozin na rinfuzo. Študentska hrana je priročen prigrizek na poti, na izletih in športnih podvigih.

  • Kupiš z lastno embalažo. Najbolj priporočamo steklene kozarce, posode za hrano, vrečke (platnene, plastične).
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki. Študentsko hrano dobimo v papirnati vreči, ki jo nato uporabimo za odlaganje bioloških odpadkov.
  • Izdelek z ekološkim certifikatom.
  • Veganski izdelek.
  • Lahko vsebuje gluten v sledovih.
Šifra: 1490 Kategorija: Brand:

Opis

Študentska hrana je klasična mešanica različnih oreščkov in rozin. Mešanica, ki jo najdeš v Rifuzlu je na voljo na rinfuzo, sestavljajo pa jo indijski oreščki, brazilski oreščki, orehi, lešniki, in mandlji. V ravno pravem razmerju so dodane tudi rozine sultane, da bo v vsakem grižljaju tudi nekaj sladkobe. ?

Uporaba in shranjevanje

Študentska hrana je v prvi vrsti namenjena študentom, saj je prava kalorična bomba in zagotavlja veliko energije možgančkom, ki se pridno učijo. 😉 Z veseljem pa skoči tudi v nahrbtnik pohodnikov, v škatlico za dopoldansko malico. Odlična je v vsaki situaciji, ko potrebuješ dobro mero energije in zagona.

Študentsko hrano shranjuj v zaprti posodici na suhem mestu in na sobni temperaturi.

Logotip proizvajalca Tarabao

Tarabao

Tarabao je mlado nemško podjetje, ki je specializirano za uvoz in prodajo ekoloških oreščkov in suhega sadja. Njihova najpomembnejša vrednota je skrb za dobre pogoje in pošteno plačilo vseh, ki so v trgovski verigi, zato so povezani z manjšimi pridelovalci in kmetijami. Še posebej nam je všeč njihova transparentnost, saj lahko na njihovi spletni strani za čisto vsako sestavino vidimo od kod prihaja. Z mislijo na naravo Tarabao svoje izdelke pakira v papirnato embalažo ali pa v povratne steklene kozarčke. Spodbujajo skupinsko naročanje, saj se zavedajo, da se lahko s tem izognemo velikim količinam embalaže.

V Rifuzlu najdeš Tarabao mešanice oreščkov v kozarčkih, študentsko hrano na rinfuzo, pistacije in še kaj drugega. 🙂

Več …

Rozine sultane * (50%, sončnično olje*, poreklo: Turčija), indijski oreščki * (13 %, poreklo: Burkine Faso), mandlji * (10 %, poreklo: Italija), orehi * (10 %, poreklo: Madžarska), lešniki * (10 %, poreklo: Hrvaška), brazilski oreščki * ( 7 %, poreklo: Brazilija).

* Iz kontrolirane ekološke pridelave.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Eko študentska hrana”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja