🥬 Trenutno aktualno: naročilnica za zelenjavo
Košarica
0,00 €

Eko navadni jogurt Kukenberger 500 ml

2,10 

Eko navadni jogurt iz kravjega mleka senene prireje 500 ml Kukenberger.

Šifra: 000312 Kategorija: Brand:

Opis

Eko navadni jogurt je kremast jogurt izdelan iz kravjega mleka senene prireje. Je osvežilen in ne preveč kisel jogurt, polnega okusa in visoke kakovosti. Kot vsi Kukenbergerjevi izdelki, tudi navadni jogurt ne vsebuje nobenih konzervansov, aditivov, barvil in umetnih arom.

Uporaba in shranjevanje

Navadni jogurt je odlična malica – sam ali pa s svežim sadjem in kosmiči. Lahko ga uporabiš tudi za izdelavo pomak – na primer v kombinaciji s kislo smetano za izdelavo tzatzikija.

Pri naravnih mlečnih izdelkih je temperatura shranjevanja izredno pomembna. Vsi izdelki so namreč polni organizmov, ki na višjih temperaturah zaživijo in začnejo predelovati izdelek. To lahko opaziš kot kisanje mleka, ali pa poslabšanje okusa že kislih izdelkov. Predviden rok uporabe izdelka lahko tako dosežeš le s pravilnim shranjevanjem. Zato vse mlečne izdelke shranjuj v hladilniku.

Čisto steklenico prinesi nazaj v Rifuzl, vrnili ti bomo kavcijo, steklenica pa bo ponovno uporabljena.

Zanimivost

Veš kaj je seneno mleko? Dajejo ga živali, ki se v glavnem prehranjujejo s senom in ne s silažo. To pomeni, da imajo pozimi na jedilniku seno (in nekaj malega močnih krmil), poleti pa se pasejo. Seneno mleko ima v primerjavi s konvencionalnim mlekom dokazano ugodnejšo maščobnokislinsko sestavo in vsebuje več esencialnih maščobnih kislin. Vsebuje tudi več vitamin E in β-karotena.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Eko navadni jogurt Kukenberger 500 ml”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja