✨ Naročilnica je trenutno ODPRTA!
Košarica
0,00 €

Eko mešanica praženih oreščkov, 130 g

5,00 

Mešanica soljenih in praženih indijskih oreščkov, mandljev, orehov in lešnikov. Mešanico oreščkov dobiš v 130 g povratnem steklenem kozarčku.

Ni na zalogi

  • Izdelek kupiš v vračljivi stekleni embalaži s kavcijo 0,20 .
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki.
  • Izdelek z ekološkim certifikatom.
  • Veganski izdelek.
  • Lahko vsebuje gluten v sledovih.
Šifra: 1492 Kategorija: Brand:

Opis

Ta mešanica praženih oreščkov je skrbno izbrana, saj prihaja iz majhne proizvodnje Tarabao v Nemčiji, kjer oreščke solijo in pražijo sami. Tudi pri izbiri porekla samih oreščkov so pozorni na pogoje delavcev na plantažah in izbirajo čim bolj etične dobavitelje. V kozarčku se skrivajo 4 različne vrste oreščkov: praženi in slani indijski oreščki, praženi in slani mandlji, rahlo praženi orehi in praženi lešniki. Vse to v ravno pravem razmerju.

Namesto v plastično vrečko je tale mešanica oreščkov zapakirana v steklen kozarček, za katerega obračunamo kavcijo 0,2 € in ga vrnemo dobavitelju, ko ga prineseš nazaj.

Uporaba in shranjevanje

Ta mix oreščkov je nadvse priročen za malico, lahko ga imaš v avtu za hude čase ali pa gre s tabo v hribe in te napolni z energijo. Mešanico pa lahko uporabiš tudi na druge načine: oreščke nasekljaš in jih posuješ po solati ali kremni juhi; lahko jih dodaš v zelen bananin smoothie, jih uporabiš za dekoriranje sladic…

Shranjuj v zaprtem kozarčku, na suhem in hladnem prostoru.

Ko bo kozarček prazen ga skrbno pomij in prinesi nazaj v Rifuzl. Vrnili ti bomo kavcijo, kozarček pa bomo vrnili dobavitelju v ponovno uporabo.

Logotip proizvajalca Tarabao

Tarabao

Tarabao je mlado nemško podjetje, ki je specializirano za uvoz in prodajo ekoloških oreščkov in suhega sadja. Njihova najpomembnejša vrednota je skrb za dobre pogoje in pošteno plačilo vseh, ki so v trgovski verigi, zato so povezani z manjšimi pridelovalci in kmetijami. Še posebej nam je všeč njihova transparentnost, saj lahko na njihovi spletni strani za čisto vsako sestavino vidimo od kod prihaja. Z mislijo na naravo Tarabao svoje izdelke pakira v papirnato embalažo ali pa v povratne steklene kozarčke. Spodbujajo skupinsko naročanje, saj se zavedajo, da se lahko s tem izognemo velikim količinam embalaže.

V Rifuzlu najdeš Tarabao mešanice oreščkov v kozarčkih, študentsko hrano na rinfuzo, pistacije in še kaj drugega. 🙂

Več …

Sestavine: eko indijski oreščki (praženi in slani), eko mandlji (praženi in slani), eko orehi (rahlo praženi), eko lešniki (praženi).
Lahko vsebuje sledove drugih oreščkov in koščke lupin.
Kontrolira SI-EKO-002.
Povprečna hranilna vrednost na 100 g: energijska vrednost: 629 kJ, 2632 kcal; maščobe (od tega nasičene): 56,7 g (6,5 g); vlaknine 7,7 g, ogljikovi hidrati (od tega sladkor): 12,2 g (5,9 g); proteini: 18,5 g; sol: 0,5 g.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Eko mešanica praženih oreščkov, 130 g”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja