✨ Naročilnica je trenutno ODPRTA!
Košarica
0,00 €

Eko mešanica oreščkov in suhega sadja, 130 g

5,00 

Mešanica oreščkov in suhega sadja: indijskih oreščkov, orehov, lešnikov, makadamije, mandljev, brusnic, fizalisa, murv in višenj v 130 g povratnem steklenem kozarčku.

  • Izdelek kupiš v vračljivi stekleni embalaži s kavcijo 0,20 .
  • Pri dobavi tega izdelka ne nastanejo odpadki.
  • Izdelek z ekološkim certifikatom.
  • Veganski izdelek.
  • Lahko vsebuje gluten v sledovih.
Šifra: 1491 Kategorija: Brand:

Opis

Ta mešanica oreščkov in suhega sadja je skrbno izbrana, saj prihaja iz majhne proizvodnje Tarabao v Nemčiji. Pri izbiri porekla samih oreščkov in sadja so pozorni na pogoje delavcev na plantažah in izbirajo čim bolj etične dobavitelje, zato smo jih Rifuzlarke želele podpreti. Od oreščkastih zadev najdeš v kozarcu indijske oreščke, makadamijo, orehe, mandlje in lešnike. Za sladkobo in malo kislosti pa poskrbi okusno suho sadje: brusnice, fizalis, murve in višnje. Vse našteto je ekološke kvalitete in namešano v ravno pravem razmerju.

Namesto v plastično vrečko je tale mešanica oreščkov in sadja zapakirana v steklen kozarček, za katerega obračunamo kavcijo 0,2 € in ga vrnemo dobavitelju, ko ga prineseš nazaj.

Uporaba in shranjevanje

Ta mix je nadvse priročen za malico, lahko ga imaš v avtu za hude čase ali pa gre s tabo v hribe in te napolni z energijo. Mešanico pa lahko uporabiš tudi na druge načine: mešanico nasekljaš in jo posuješ po solati ali testeninah; lahko jo dodaš v zelen bananin smoothie, uporabiš za dekoriranje sladic…

Shranjuj v zaprtem kozarčku, na suhem in hladnem prostoru.

Ko bo kozarček prazen ga skrbno pomij in prinesi nazaj v Rifuzl. Vrnili ti bomo kavcijo, kozarček pa bomo vrnili dobavitelju v ponovno uporabo.

Logotip proizvajalca Tarabao

Tarabao

Tarabao je mlado nemško podjetje, ki je specializirano za uvoz in prodajo ekoloških oreščkov in suhega sadja. Njihova najpomembnejša vrednota je skrb za dobre pogoje in pošteno plačilo vseh, ki so v trgovski verigi, zato so povezani z manjšimi pridelovalci in kmetijami. Še posebej nam je všeč njihova transparentnost, saj lahko na njihovi spletni strani za čisto vsako sestavino vidimo od kod prihaja. Z mislijo na naravo Tarabao svoje izdelke pakira v papirnato embalažo ali pa v povratne steklene kozarčke. Spodbujajo skupinsko naročanje, saj se zavedajo, da se lahko s tem izognemo velikim količinam embalaže.

V Rifuzlu najdeš Tarabao mešanice oreščkov v kozarčkih, študentsko hrano na rinfuzo, pistacije in še kaj drugega. 🙂

Več …

Eko indijski oreščki, eko makadamija, eko orehi, eko mandlji, eko lešniki, eko suhe brusnice (z 39 % jabolčnega soka in 1% sončničnega olja), eko fizalis, eko murva, eko višnje.
Lahko vsebuje sledove drugih oreščkov in koščke lupin.
Kontrolira SI-EKO-002.

Povprečna hranilna vrednost na 100 g: energijska vrednost: 421 kJ, 1761 kcal; maščobe (od tega nasičene): 33,8 g (4,6 g); vlaknine 4,9 g, ogljikovi hidrati (od tega sladkor): 19,6 g (12,2 g); proteini: 10,4 g; sol: <0,01 g.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Eko mešanica oreščkov in suhega sadja, 130 g”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja